Dezvăluiri despre trecutul secret al partenerei lui Laurențiu Reghecampf: Corina ar fi avut o aventură alături de Kamara

Dezvăluiri despre trecutul secret al partenerei lui Laurențiu Reghecampf: Corina ar fi avut o aventură alături de Kamara

Noi dezvăluiri incredibile au ieșit la iveală în legătură cu partenera lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova. Corina Caciuc, femeia pentru care Reghecampf ar fi părăsit-o pe Anamaria Prodan, a fost în trecut partenera lui Kamara, scrie prosport.ro.

Cine este noua iubită a lui Reghecampf

Kamara și Corina ar fi avut o relație de scurtă durată, într-o perioadă în care cântărețul era divorțat, potrivit strictsecret.ro. Într-un interviu publicat de sursa citată, în care apare Kamara, solistul dezvăluie că ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf să renunțe la vicii și să se țină de școală.

Noua iubită a lui Reghe este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. Corina are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

„Sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Desigur, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern.

Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri! Poate tot atunci, se vor hotărî și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

În ceea ce privește nașterea, Corina Caciuc va aduce pe lume rodul iubirii lor în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Așadar, dacă privim lucrurile din punct de vedere astrologic, observăm că nimic nu este întâmplător. Asta pentru că băiatul lui Reghe se va naște sub semnul zodiacal Taur, exact ca părinții acestuia!”, scrie Cancan.

Cu ce se va alege Reghe după divorțul de Prodan

Anamaria Prodan a  spus că singurele lucruri pe care este dispusă să le împartă cu Laurențiu Reghecampf la divorț sunt o casă în SUA și una în Sangov.

Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune. Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, a spus Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.