Dorian Popa a avut parte și de eșecuri în viață. Cea mai mare pierdere a fost de ordin bănesc: „Nu credeam că se va întâmpla vreodată”

Dorian Popa a avut parte și de eșecuri în viață. Cea mai mare pierdere a fost de ordin bănesc: „Nu credeam că se va întâmpla vreodată”
Sursa Foto: Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes interpreți din showbizul autohton. Se știe că acesta nu duce lipsa banilor pentru care muncește nonstop. Sumele pe care le produce artistul sunt impresionante!

Invitat la „Tu urmezi!”, show-ul prezentat de Dan Negru la Kanal D, Dorian Popa a povestit în culisele emisiunii că de-a lungul vieții sale a avut parte și de eșecuri, nu numai de reușite.

Dorian Popa, invitat la „Tu urmezi!”

„Tu urmezi!”, show-ul revoluționar în care concurenții stau la coadă pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului, vine cu o nouă ediție plină de tensiune, în această duminică, la ora 20:00.

Dan Negru îl va avea invitat de această dată pe Dorian Popa, unul dintre cei mai populari influenceri din România. Rolul acestuia este acela de a îi adresa concurentului, aflat în joc, o serie de întrebări, menite să îi testeze puterea de concentrare și cunoștințele de cultură generală, miza fiind una uriașă.

„Mă bucur extrem de tare că sunt aici, alături de bunul meu prieten Dan! Mă declar și fan fidel al emisiunii ,  Dan știe foarte bine cât de mult apreciez inteligența.

Am privit gură căscată fiecare ediție și încercam să ghicesc cuvintele  din fața micului ecran”, a spus Dorian Popa, potrivit libertatea.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Câți bani a pierdut cel mai mult Dorian Popa

De asemenea, artistul i-a mărturisit prezentatorului TV care este cea mai mare pierdere a sa.

„Cred că cel mai mare câștig este faptul că am reușit, într-un final, să îmi îndeplinesc un vis și să construiesc un cartier; nu credeam că se va întâmpla vreodată.

Iar cea mai mare pierdere a fost de ordin bănesc, în jur de 20.000 de Euro atunci când îmi construiam casa mea  …”, povestește Dorian Popa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen
14:37 - Mărturia românilor din Austria: „Nu cred că austriecii de rând ar avea o problemă cu intrarea noastră în Schengen”
14:25 - Cantități record de gaze importate de Republica Moldova din România, pe la Ungheni
14:21 - Germania și Luxemburg amenință că vor bloca aderarea Croației la Schengen dacă nu intră și România, și Bulgaria (VIDEO)
14:12 - Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)
14:11 - Bărbat căutat de autoritățile din Italia, prins în România: acesta și-a împușcat concubina și a ars trupul neînsuflețit în interiorul unei maşini pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria