Câți bani a făcut Dorian Popa în 2022? Sumele pe care le produce artistul sunt impresionante: „Împlinirea financiară îmi provoacă fericire”

Câți bani a făcut Dorian Popa în 2022? Sumele pe care le produce artistul sunt impresionante: „Împlinirea financiară îmi provoacă fericire”
Sursa Foto: Instagram/@eusuntdorian

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes interpreți din showbizul autohton. Se știe că acesta nu duce lipsa banilor pentru care muncește nonstop.

Este o plăcere pentru celebrul artist să fie mereu în lumina reflectoarelor și să filmeze pe bandă rulantă pentru vlogul său și proiectele care îi merg din plin. Sumele pe care le produce artistul sunt impresionante!

Câți bani a făcut Dorian Popa în 2022

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști de la noi pe rețelele de socializare. Are un vlog care îi aduce lunar sume importante de bani, dar și o afacere în imobiliare.

Artistul trăiește pe picior mare și se pricepe de minune să facă bani și economii și vorbește fără perdea despre asta.

E o regulă nescrisă care spune să nu îți numeri niciodată banii! Nu mă gândesc niciodată câți bani o să fac peste câteva luni. Sunt atent să fie toate plățile la zi și să nu fiu păcălit de volumul de muncă și să pierd plăți. În 2021 am avut profit vreo 490.000 de euro, vreo 700.000 în 2022.

Cifrele sunt oricum prezente pe internet și pe 2020 am avut undeva la 240.000. Vorbim numai de firma de entertainment, concerte și youtube și alte lucruri.

Va veni și ziua în care se va fi terminat investiția și în Hatz Residence și vom începe să vindem. Eu sunt unul dintre oamenii care are puterea și onestitatea să își asume faptul că împlinirea financiară îi provoacă fericire și nu trebuie să fiu judecat…”, a declarat Dorian Popa, potrivit ciao.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Urmăriți B1TV.ro și pe