Dorian Popa, la sediul poliției. De ce este acuzat și cine a depus plângere împotriva lui (VIDEO)

Dorian Popa, la sediul poliției. De ce este acuzat și cine a depus plângere împotriva lui (VIDEO)
Sursa Foto:Instagram

Dorian Popa a ajuns la secția de Poliție, la începutul acestei săptămâni, după ce a fost reclamatcă a încălcat regulile de circulație.Artistul a povestit în cel mai recent vlog al său că nici măcarnu își aducea aminte de fapta pentru care trebuia să răspundă.

„Eu nu-mi dau seama, dacă e de la Brigada Rutieră, mă gândesccă am parcat o dată aiurea, că altfel nu-mi explic. Mai parcăm aiurea cu toți. Dacă am supărat pe cineva, asta e, plătesc amendă„, a spus cântărețul.

Dorian Popa s-a ales doar cu un avertisment

După ce a ieșit din secția de poliție, Dorian a povestit că unul dintre cei care îl urmăresc postările de pe internet, a observat într-o filmare căa staționa greșit, motiv pentrucare i-a făcut plângere la poliție.

Cântărețula povestit că la secția de poliție a dat doar o declarație despre cele întâmplateși s-a ales doar cu un avertisment.

„De fapt și de drept, bunul samariteana făcut plângerea că stimabilul Dorian Popa, în vloggul lui a staționat vehiculul într-un loc nepermis și uite așa ne-am trezit cu plângerea.Am mers, am dat cu subsemnatul, nu am fost amendat (…) am fost avertizat verbal, la a două abatere ești amendat. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”,a povestit Dorian Popa.

În caz că nu s-ar fi prezentat la poliție, vedetă ar fi riscato amendă între 100 și 500 de lei.