EXCLUSIV // Marcel Pavel și Monica Anghel pregătesc o nouă colaborare. Ce spune cântărețul despre o posibilă nouă participare la Eurovision

EXCLUSIV // Marcel Pavel și Monica Anghel pregătesc o nouă colaborare. Ce spune cântărețul despre o posibilă nouă participare la Eurovision

Marcel Pavel revine în atenția publicului larg. A scos o piesă nouă și va participa în cadrul unui show de televiziune cunoscut în România. De asemenea, este pregătit să reediteze una dintre cele mai memorabile colaborări muzicale din ultimii 20 de ani.

Marcel Pavel și Monica Anghel sunt buni prieteni, dar și colaboratori în plan muzical. Au participat împreună, în anul 2002, la Eurovision. Milioane de români au urmărit cu sufletul la gură prestația celor doi muzicieni, în cadrul spectacolului care la acea vreme avea un impact mult mai puternic la nivel continental.

Marcel Pavel și Monica Anghel, pe scena Eurovision

Un nou duet Marcel Pavel – Monica Anghel, obiectivul comun al celor doi artiști

Colaborarea celor doi muzicieni ar putea fi relansată în curând, a anunțat Marcel Pavel, în exlusivitate pentru B1.ro.

„Cu mare drag. Da, chiar vorbeam la filmări despre acest lucru, să facem o piesă care să ni se potrivească, ori să găsim un compozitor care este dispus să ne ofere o piesă princare, într-adevăr, să ne arătăm personalitatea. Oricum, nu voi merge doar de dragul trendului, de a deveni comercial”, a declarat Marcel Pavel în exlusivitate pentru B1.ro.

Întrebat punctual, dacă publicul se poate aștepta la o nouă piesă din partea celor doi artiști în anul în curs sau anul viitor, cântărețul și-a luat angajamentul.

„Noi colaborăm deja, însă nu am mai scos o piesă nouă împreună de foarte mult timp. Dar o să se întâmple acest lucru”, a precizat Marcel Pavel pentru B1.ro.

Eurovisionul i-a găsit un gust amar lui Marcel Pavel

De-a lungul timpului, România a trimis nume importante la Eurovision. Vocea Luminiței Anghel, a lui Călin Goia, a Paulei Seling și Ovi s-a auzit de-a lungul timpului pe scena concursului internațional. Ultimii doi chiar au bifat o a doua apariție. Același lucru nu intenționează Marcel Pavel, care crede că nivelul Eurovision a scăzut semnificativ.

„Nu, nu mai doresc. Fac loc celor mai tineri, care au energia și dinamica potrivită. Și totuși, acest concurs parcă și-a pierdut din calitatea artistică”, a declarat Marcel Pavel pentru B1.ro.

Cine este Marcel Pavel

Marcel Pavel a devenit cunoscut publicului larg în anul 2000, prin interpretarea piesei „Frumoasa mea”, scrisă de Ovidiu Komornyik.În 250.000 de exemplare a fost vândut albumul „Frumoasa mea”, la începutul anilor ‘2000.

În pandemie, Marcel Pavel nu a stat degeba. La finalul lunii mai a lansat piesa „Zâna mea frumoasă din povești”.

Marcel Pavel – Zâna mea frumoasă din povești

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:28 - Nouă lovitură grea pentru Simona Halep! Jucătoarea româncă întâmpină probleme şi la antrenamente
13:25 - Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”
13:19 - Italia se pregătește să naționalizeze una dintre cele mai mari rafinării din Europa deținută de Lukoil
13:13 - Bogdan Aurescu, în conferință cu Antony Blinken: Parteneriatul Strategic România – SUA e la cel mai înalt nivel / Am discutat și despre Visa Waiver / Eforturile României vor fi utile când vom începe reconstrucția Ucrainei (VIDEO)
13:12 - Casa Albă, în straie de sărbătoare! Cum arată decorul de Crăciun ales de Jill Biden (FOTO)
12:57 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu Jens Stoltenberg (NATO): „Am subliniat contribuția țării noastre la securitatea și stabilitatea regiunii Mării Negre” (FOTO)
12:54 - Dispute între SUA și UE pe marginea prețurile la GNL. Americanii acuză inclusiv revânzarea gazelor de către anumite firme europene
12:54 - Aproximativ 1 milion de români își serbează miercuri onomastica. Ce semnificație are numele de originea grecească „Andrei”
12:46 - Suspiciuni de furt de curent la hanul ce a aparținut unui vicepreședinte PNL Buzău. Vasile Dobre e în prezent director chiar la Electrica
12:41 - Olena Zelenska și Akshata Murty, soția lui Rishi Sunak au împodobit bradul de Crăciun de pe Downing Street