Cine este Dumitru Băltățeanu, al doilea soț al actriței Maia Morgenstern. Motivul pentru care cei doi au divorțat, în 2015

Cine este Dumitru Băltățeanu, al doilea soț al actriței Maia Morgenstern. Motivul pentru care cei doi au divorțat, în 2015
Sursa Foto: www.stirilekanald.ro

Noi detalii surprinzătoare din viaţa marii actriţe Maia Morgenstern au ieșit la iveală. Îndrăgita actriță făcut public motivul pentru care s-a despărțit de cel de-aldoilea soț.

Adevăratul motiv pentrucare Maia Morgenstern și Dumitru Băltățeanu audivorțat

Actrița MaiaMorgenstern (58 de ani) și medicul Dumitru Băltăţeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor 2000 şi au împreună o fată, Ana Isadora. Cu toate acestea, la mai bine de 11ani de căsnicie, medicul a hotărât să depună actele de divorţ, moment încare a şi părăsit domiciliu conjugal.

Conform primelor informații, se pare că între Maia Morgenstern şi soţul ei, Dumitru Băltăţeanu, interveniseră neînţelegerilede aproape un an, însă actriţa a sperat că îşi va putea salva căsnicia.

Cel care a părăsit domiciliul conjugal, în iunie 2012, şi care a depus actele de divorţ este medicul neurochirurg de la Spitalul Elias din Capitală, Dumitru Băltăţeanu.

Deși celebra actriță a sperat până în ultima clipăca soţul ei să se răzgândească,procesul lor de divorţ a fost unul iminent.

Vestea divorţului i-a şocat şi pe apropiaţii actriţei, majoritatea dintre cei cu care lucrează zi de zi, la Teatrul Naţional sau la Teatrul Bulandra aproape că nu ştiau nimic de aşa ceva.

Doar o mică parte dintre ei, adică persoanele foarte apropiate, aflaseră, în ultimul momentdespre iminentul divorţ.

”Maia nu vrea să vorbească despre divorţ. Foarte puţine persoane din anturajul ei au ştiut că soţul ei a plecat de acasă.

Îi este ruşine de acest moment din viaţa ei şi nu vrea ca divorţul ei să fie pe buzele tuturor”,a dezvăluit o prietenă a actriţei, în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut cei doi

Faimoasa artistă, Maia Morgenstern şi medicul Dumitru Băltăţeanu s-au cunoscut în urmă cu peste 19 ani în oraşul francez Marsillia.

Actriţa era în turneu cu Teatrul Bulandra, iar medicul Dumitru Băltăţeanu lucra la acea vreme ca neurochirurg la un spital din oraşul francez.

„Ne-am îndrăgostit, împotriva tuturor principiilor în care credeam şi cred şi acum cu toată sinceritatea.

A fost un sentiment atât de puternic, încât din primul moment am devenit trup şi suflet.

Soţul meu a decis să renunţe la o carierăpromiţătoare în Franţa şi să se întoarcă în România, unde ne-am şi căsătorit”, a povestit Maia Morgenstern, conform revistei VIP.

Cei doi s-au căsătorit în 2001 şi l-au avut naş pe poetul Mircea Dinescu.

Vedeta a mai fost căsătorită o dată

Maia Morgenstern şi-a cunoscut primul soţ, Claudiu Istodor, în timp ce era studentă la Academia de Teatru și Film. Cei doi s-au căsătorit când actriţa abia împlinise 21 de ani.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, 36de ani. Actrița mai are două fete, Eva Lea Cabiria, 21de ani, din relația cu actorul András István Demeter și Ana Isadora, 17ani, din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu, încheiat în 2015.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori