Dumitru Dragomir a vrut să se sinucidă: „Eu am fost mai puțin sfânt”

Dumitru Dragomir a vrut să se sinucidă: „Eu am fost mai puțin sfânt
Dumitru Dragomir, scandal pe Calea Victoriei, în 2020

Viața lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a cuprins numeroase succese, dar și evenimente tensionate, respectiv momente de panică. La un moment dat, „Mitică de la Ligă” a vrut chiar să se sinucidă, episod povestit la Kanal D.

Fostul șef la Ligii a recunoscut că i-a trecut prin cap să recurgă la un gest extrem după ce fiul său a decedat.

„După moartea fiului meu am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfânta.

Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casa. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevasta-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevasta, restul de nimic”, a povestit Dumitru Dragomir.

De două ori a vrut să se sinucidă Dumitru Dragomir

În urmă cu câțiva ani, Dumitru Dragomir a dezvăluit că a vrut să-și ia viața și cât timp a stat în spatele gratiilor.

„M-au ţinut şapte luni şi jumătate în puşcărie. M-au băgat într-o celulă fără geamuri, era gheaţă de două palme în interior. Noroc că m-am acoperit cu saltelele, le-am folosit ca pătură. M-am gândit la sinucidere, însă nu am putut să o fac pentru că aveam o familie. Dacă eram singur, o făceam. Mă gândisem şi cum”, a dezvăluit Dragomir, pentru Wowbiz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori