Ele sunt vedetele care intră la apă! Lista artiștilor care participă la show-ul „Splash! Vedete la apă!”

Ele sunt vedetele care intră la apă! Lista artiștilor care participă la show-ul „Splash! Vedete la apă!”
Sursa Foto: Facebook/Splash: Vedete la apă

Cel mai fierbinte show al verii, „Splash! Vedete la apă!”, care va fi difuzat la Antena 1, aliniază la start vedete și sportivi, care se vor răcori cu adrenalină în noul sezon al emisiunii.

Filmările sunt în toi, iar primii participanți au sărit deja de pe cele patru platforme și au primit primele note, notează observatornews.ro.

18 vedete, la startul competiției

Noul sezon vine cu distracție și cu vedete pe măsură. Numele celor care au onorat inivitația sunt Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu. Acestea sunt vedetele care intră în prima serie, urmând a se întrece în cele mai spectaculoase salturi pentru premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei.

Vedetele s-au pregătit sub atenta supraveghere a antrenorilor Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, iar noua ediție aduce surprize garantate, anunță producătorii.

În fiecare săptămână vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la ora 20:00, la Antena 1.

Splash! Vedete la apă! – nume mari la start

Cei care se vor ocupa de urmărirea, notarea și analizarea salturilor concurenților sunt Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu, în timp ce prezentarea show-ului va fi în mâinile Monicăi Bârlădeanu, Ramonei Olaru și ale lui Răzvan Fodor.

Sursa citată mai scrie că în noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu, cei doi asigurându-se că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza de adrenalină și distracție.

Cel mai nou sezon va debuta pe 11 august și va fi transmis în fiecare zi de joi și vineri, de la ora 20:30, la care se adaugă finala de duminică, de la ora 20:00.

Urmăriți B1TV.ro și pe