Emily Burghelea s-a măritat. Primele fotografii cu fosta asistentă de la „Acces Direct” în rochie de mireasă

Sursa Foto: Instagram

Emily Burghelea, fosta asistentă tv a emisiunii „Acces Direct”, s-a măritat. Frumoasa blondină a dat vestea neașteptată pe pagina personală de Instagram.

Ținuta aleasă de asistenta Emily în ziua nunții

Pentru marele eveniment, Emilya purtat o rochie albă dindantelă șio haină de blană albă,asortate cu o diademă cu perlă în dreptul frunții și unbuchet superb de flori albe.

Vedeta a postat câteva fotografii, alături de proaspătul ei soț și s-a declarat impresionantă de atmosfera din timpul slujbei și nu și-a putut reține lacrimile, care au fost surprinse și în fotografii.

„Credcăacesteasuntcelemaiexpresive fotografii pecarele-amfăcutvreodată.Slujbaa fostdumnezeiască, nu m-am putut opridinplânsiar sentimenteletrăitenusepotcomparăcu nimic. Ocombinațiede o profunzimenemaiîntâlnită. Fiecarecuvântvibraatâtde puternicîncâtsimțeamcă-mistrăbatetotcorpul,și-mi face pielea degăînă. Aveam impresiacătotulstrăluceșteșisuntemînaltălume.Îlțineamdemânape iubitul meușiparcădeveneam unulșiacelași,binecuvântațide Dumnezeu. Mirosul,cântecul,cuvintelerostie de preot, totuleramai frumos.Știucăvadorițisăvedețipoze cu rochia inîntregime,urmeazăsăle postezșipe aceleaînsăpânăatunci… va invitsăretrăitialăturideminefiecare momentemoționantdinbiserică”, a scris Emily Burghelea în dreptul fotografiei.

Cine este soțul Emiliei Burghelea

Emily Burghelea a fostv cerută în căsătorie deAndrei, pe 28 octombrie, în timpul emisiunii Teo Show, Andrei. Ea a fost în culmea fericirii atunci când tânărul i-a pus inelul prețiosul inel de logodnă pe deget.

Soțul vedetei este un tânăr cu afaceri și firme de IT, căruia nu prea îi place să iasă în evidență și care a purtat o mască pe față chiar și în timpul fotografiilor de nuntă.