Familia Cristinei Cepraga, în doliu: „Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală”

Familia Cristinei Cepraga, în doliu: Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală
Foto: captura video.

Jurnalistul Teofil Cepraga a plecat la ceruri. Anunțul a fost făcut de fiica bărbatului, Cristina Cepraga. Familia vedetei este în doliu.

Celebrul jurnalist a pierdut lupta cu moartea. Acesta s-a stins din viață la vârstă de 76 de ani. Motivul morții încă nu a fost aflat.

Citiți și Alexandru Arșinel, mărturisiri emoționante, cu ochii în lacrimi: „Cred că am să plec. Mă așteaptă o cruce”

‘Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi”, a confirmat pentru Fanatik, Kitty Cepraga.

Teofil Cepraga a fost unul dintre cei mai renumiți și respectați jurnaliști din România. Ziaristul a debutat  la ziarul România Liberă, iar apoi a lucrat la Radioteleviziunea Română.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”