Fetele de la Andre, probleme mari cu fanii. Amenințari cu cuțitul și hărțuire la concert

Fetele de la Andre, probleme mari cu fanii. Amenințari cu cuțitul și hărțuire la concert

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au povestit, în cel mai recent vlog postat pe canalul de YouTube al blondei,întâmplări pe care le-au trăit atât în carieră, cât și în viața persoanală.

„Acum este momentul adevărului. Tot ceea ce nu știați despre trupa Andre, veți afla acum, astăzi. Toate secretele, toate dedesubturile, toate adevărurile. Voi ați pus întrebările, noi vom răspunde”, a spus Andreea Bălan.

Întrebate dacă s-au gândit vreodată să renunțe la cariera muzicală, cele două au spus răspicat că nu s-a pus niciodată acestă problemă.

„N-am vrut sa renunț la muzică. De ce sa renunțăm, nouă ne place foarte mult, deși unii au spus ‘Dar nu mai renunți și tu?!’ . Nu renunțăm până în pânzele albe. Până la sfârșitul zilelor”, a declarat blonda.

„Până să ajungem la succesul Andre.. Multă lume a zis ca a venit peste noapte, dar n-a venit așa. Până atunci am participat la foarte multe festivaluri, concursuri, ce ați văzut voi, începând cu vârstele noastre fragede de 13-14 ani a fost multă muncă chiar și până în momentul ală”, a completat Antonescu.

Cântărețele au făcut dezvăluiri și despre problemele pe care le-au întâmpinat cu fanii.Andreea Antonescu a fost terorizată de un bărbat, care i-a incendiat ușa și garajul și a intrat cu un cuțit în casa ei.

„Am avut un fan dement care mi-a dat foc la ușa de la intrare, la garaj, mă amenința, a intrat peste mine cu un cuțit în casă. S-a ajuns până la urma la poliție și a fostarestat”, a povestit bruneta.

Pe de altă parte, Andreea Bălan a avut probleme cu un bărbat beat, chiar în timp ce era pe scenă.

„Eu i-am dat cu microfonul în cap unui domn care era frate cu Bachus, era beat și mă trăgea de picioare la concert și era să cad. La două noapte, mă trăgea de picioare”

Andreea Antonescu și-a adus aminte incidentul și a recunoscut că a fost șocată la început pentru că nu înțelegea ce se întâmplă.

„Și i-ai mai dat și cu piciorul în cap, într-o discotecă la Ruse. Am rămas șocată atunci un pc pentru că am văzut-o pe Andreea, din dreapta, dându-i omului un picior în cap”, a completat Andreea Antonescu.

„Ori eu, ori el, știți cum e într-un război trebuie să câștigi. Ori cădeam eu jos, cu roțile în sus, pentru că de picioare și am luat decizia – el”, a completatAndreea Bălan.

Urmăriți B1TV.ro și pe