Finaliștii Asia Express. Show-ul de la Antena 1 se apropie de final, iar competiția devine şi mai dură

Finaliștii Asia Express. Show-ul de la Antena 1 se apropie de final, iar competiția devine şi mai dură
Finaliştii Asia Express. Show-ul de la Antena 1 se apropie de final, iar competiţia devine şi mai dură / Foto: Instagram / Asia Express

Concurenții din Asia Express sunt din ce în ce mai aproape de terminarea cursei de pe Drumul Împăraților. Finaliștii vor încheia competiția duminică, 28 noiembrie, dar până atunci probele de la Antena 1 au devenit din ce în ce mai dure, dorul de casă fiind și el din ce în ce mai mare.

Deși fanii se așteaptă ca Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira să fie echipele care vor ajunge în marea finală, show-ul este unul plin de surprize, iar Lidia Buble și Ester ar putea să nu lipsească din ediția difuzată la finalul acestei săptămâni.

Citiți și: Oana Mareș, reacție neașteptată după ce Natanticu a fost eliminat din Asia Express. Comediantul, motivul real al divorțului de Augustin Viziru?!

Finaliștii Asia Express, probe din ce în ce mai dure înainte de marea finală

În cursa de pe Drumul Împăraților au mai rămas doar Mihai Petre și Elwira, Emi și Cuza și Liai Buble și Estera.

Primele două echipe nu au primit un cufăr de la Irina Fodor, dar surorile Bubule poartă în prezent o cutie, în care se află o piatră ce le-ar putea decide soarta în concurs. În funcție de cum vor ajunge la finalul ultimei misiuni și de culoare pietrei din cutie, Lidia și Ester fie vor părăsi competiția, fir vor fi printre finaliștii showului de la Antena 1.

La ultima eliminare, Natanticu și soția lui Eliza au plecat acasă, fiind cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor. În cutia pe care ei au ales-o piatra era roșie, așa că au fost nevoiți să plece acasă.

Lidia Buble și Estera se tem, la rândul lor, să nu ajungă în aceeași situație și nici să nu mai primească încă un cufăr de la Irina Fodor, pentru că astfel riscă să fie și mai aproape de eliminare.

Citiți și: Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi

Oboseala și emoțiile își spun cuvântul înainte de marea finală de la Antena 1

Concurenții vor avea parte de probe din ce în ce mai dificile, iar oboseala, emoțiile înainte de marea finală și mai ales dorul de casă încep să își spună cuvântul. În ediția de marți, concurenții au primit scrisori din partea familiilor de acasă, moment în care majoritatea participanților au izbucnit în lacrimi.

În ediția de miercuri, probele concurenților vor începe cu o aventură culinară, însă se vor transforma într-o adevărată aventură. Toți finaliștii se tem să nu aleagă cutia greșită, mai exact un cufăr cu o piatră roșie, care să îi scoată din concurs.

Citiți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană