Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi

Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi / Foto: captură video Adela

Cuplul din serialul celebrul de la Antena 1, format din Adela și Mihai ar putea trăi o poveste de dragoste și în realitate. În mai multe rânduri s-a zvonit că Mara Oprea și Alexandru Dunaev trăiesc o poveste de dragoste, însă cei doi nu au confirmat sau infirmat niciodată. Recent, actorul a vorbit despre acest subiect.

Cei doi actori sunt îndrăgostiți în producția de la Antena 1 și sunt două dintre cele mai îndrăgite personaje. Fanii și-ar fi dorit ca ei să formeze un cuplu și în viața reală, iar zvonurile nu au întârziat să apară. Mai multe imagini cu Adela și Mihai, descoperiți în galeria foto de AICI!

Citiți și: Charlene de Monaco a ajuns de urgență la spital. Soția Prințului Albert nu mai doarme și nu mai mănâncă, iar cauza ar fi problemele din căsnicie

Ce relație este, de fapt, între Mara Oprea și Alexandru Dunaev

În vârstă de 30 de ani, actorul din Adela a vorbit recent despre zvonurile care au apărut în spațiul public, cu privire la o posibilă poveste de iubire între el și colega de platou.

Uneori, în lumea filmului, astfel de povești sunt alimentate și ca o strategie de promovare, iar actorii sunt încurajați să declare că formează un cuplu. Nu este și cazul protagoniștilor din Adela, însă Alexandru Dunaev și-a spus părerea cu privire la bârfele conform cărora el și Mara Oprea ar fi iubiți.

Orice zvon, dacă are o bază, se alimentează de la sine, nu trebuie să faci tu nimic. În plus, orice adevăr iese la lumină, publicul vede tot. Şi nu iartă”, a povestit Alexandru Dunae, pentru Okmagazine.ro.

Citți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

Despre viața personală a celor doi nu se cunosc multe detalii. Fanii nu știu dacă Mara Oprea are un iubit sau dacă acesta este chiar protagonistul din Adela, Alex Dunaev. Inițial, s-a zvonit că blondina ar fi avut o relație și cu Vlad Gherman, poveste care nu s-a adeverit, pentru că fostul Cristinei Ciobănașu s-ar iubi cu o altă vedetă din Adela.

Adela și Mihai, o poveste de dragoste în serialul de la Antena 1

Adela și Mihai, protagoniștii serialului de la antena 1 sunt două dintre cele mai iubite personaje. Mihai este tânărul în căutarea adevărului, cel care dorește să facă dreptate, dar și să iubească și să își trăiască viața fericit.

Citiți și: Oana Mareș, reacție neașteptată după ce Natanticu a fost eliminat din Asia Express. Comediantul, motivul real al divorțului de Augustin Viziru?!

Adela, fiica lui Paul Andronic se bucură acum de un statul social de tânără bogată, însă bunătatea și blândețea ei nu au dispărut. Tânăra a cunoscut publicul prin sinceritate, dar și prin povestea impresionantă pe care personajul o are.

Fiica lui Paul Andronic a fost prezentată inițial ca fiind Andreea, fata lui Nuți și a lui Mitu, cei care au decis să îi fure identitatea tinerei Adela, pentru bani și mai ales pentru avere. Adevărul a ieșit într-un final la lumină.

Tot Andreea a fost cea care a stat și în calea fericirii Adelei și a lui Mihai. Cu intrigi și minciuni, personajul interpretat de Oana Moșneagu a încercat să îi împiedice pe cei doi să fie împreună.