Cuza a dezvăluit cu ce se ocupa înainte să ajungă la Asia Express: „Știu cam care este principiul, dar nu-mi place deloc”

Cuza de la Asia Express are mai multe talente. Foto: Facebook/Cuza.

Cuza și Emi sunt unii printre cei mai faimoși și puternici concurenți de la Asia Express. Tinerii au trecut prin mai multe încercări și au ajuns la etapa finală a competiției.

Concurenții de la Asia Express, surprinși de probele showului

Aventura Asia Express continuă în Israel. Probele devin insuportabile, participanții sunt la limita puterilor, dar nimeni nu vrea să cedeze. Echipele luptă cot la cot. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

În ultima ediție a showului, Cuza s-a dat de gol și a dezvăluit cu ce se ocupa înainte ca să ajungă pe platoul emisiunii Asia Express.

Vedetele au fost provocate să meargă cu bicicleta și să împacheteze rufe. Concurenții au fost surprinși de probele pregătite de producătorii showului.

Un val de sinceritate la Asia Express

Participanții au ajuns la o spălătorie de haine, unde trebuia să urmărească procesul și să învețe toate etapele acestuia. Cuza a fost nemulțumit de condițiile impuse. Tânărul având și un motiv întemeiat. Cuza a lucrat în timpul adolescenței într-un magazin de haine.

„Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc”, a mărturisit Cuza.

Tot miercuri, Lidia Buble a primit un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste. Interpreta s-a arătat emoționată și a recunoscut că vrea să se căsătorească.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul, pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii ăștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a mărturisit Lidia Buble.

Urmăriți B1TV.ro și pe