Oana Mareș, reacție neașteptată după ce Natanticu a fost eliminat din Asia Express. Comediantul, motivul real al divorțului de Augustin Viziru?!

Oana Mareș, reacție neașteptată după ce Natanticu a fost eliminat din Asia Express. Comediantul, motivul real al divorțului de Augustin Viziru?!
Oana Mareș, reacție neașteptată după ce Natanticu a fost eliminat din Astia Express. Comediantul, motivul real al divorțului de Augustin Viziru?! / Foto: Facebook / Asia Express România

Cosmin Natanticu și Eliza au părăsit Asia Express, înainte de mare finală de la Antena 1. Cei doi concurenți au fost eliminați de pe Drumul Împăraților, piatra pe care o aveau în cufăr fiind una roșie. Oana Mareș, presupusa iubită din trecut a comediantului a postat o reacție neașteptată e Instagram, imediat ce cuplul a părăsit competiția.

Oana Mareș și Cosmin Natanticu ar fi avut o relație în trecut, iar paparazii au surprins-o pe blondina în casa actorului în mai multe rânduri. La acel moment, atât Oana, cât și Cosmin au negat o poveste de iubire, blondina fiind chiar căsătorită cu Augustin Viziru. Cei doi au divorțat la scurt timp și s-a zvonit atunci că Natanticu ar fi fost motivul separării.

Cosmin Natanticu, motivul divorțului Oanei Mareș de Augustin Viziru?!

Multă vreme blondina și actorul au ținut prima pagina a tabloidelor, în 2011. S-a zvonit că Natanticu și Oana Mareș ar fi fost amanți, după ce blondina a fost surprinsă de paprazzi acasă la actor, deși era măritată cu Augustin Viziru.

Oana Mareș și Augustin Viziru au trăit o frumoasă poveste de iubire, timp de 11 ani. În 2009 cei doi s-au căsătorit, dar au divorțat în 2011, după ce s-a scris că vedeta ar avea o aventură cu Natanticu.

Oana a fost de mai multe ori surprinsă la comediant acasă, iar într-o seară l-a chemat pe Augustin să vine să o ia, pentru că nu ar fi putut să plece din cauza paparazzilor. La scurt timp de la acel moment cei doi au și divorțat.

Nici Oana și nici Cosmin nu au confirmat vreodată o relație amoroasă și chiar au declarat că s-au întâlnit în calitate de prieteni.

„Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco-depresivă…”, spunea Augustin Viziru în trecut, pentru Cancan.ro.

Oana Mareș, reacție neașteptată după ce Natanticu a fost eliminat din Asia Express

Oana Mareș a avut și o reacție după ce comediantul și soția lui au fost eliminați din show-ul de la Antena 1. Blondina s-a fotografiat într-o rochie extrem de sexy, iar imaginea a fost postată pe Instagram, alături de mesajul:

„Nu știu ce faceți voi, dar eu am dat start”, a scris Oana Mareș pe fotografie. În spatele vedetei se pot remarca decorațiunile de Crăciun, dar și bradul deja împodobit.

Foto: captură Instagram / Mareș Oana

Cosmin Natanticu și Lizi, eliminați din Asia Express înainte de mare finală

Comediantul și soția lui, Eliza, au fost eliminați din cursa Asia Express chiar înainte de mare finală. Cei doi soți au întâmpinat o serie de greutăți pe Drumul Împăraților, cărora au reușit să le facă față cu brio.

Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant”, povestea Cosmin Natanticu, pentru Click.ro.

Natanticii au reușit să ajungă în ultima etapă a emisiunii de la Antena 1, în Israel. Cei doi au fost eliminați înainte de mare finală, ce va avea loc duminică, 28 noiembrie.