Florin Călinescu, la Antena 1! Emisiunea în care va apărea fostul jurat de la „Românii au talent” (VIDEO)

Florin Călinescu, la Antena 1! Emisiunea în care va apărea fostul jurat de la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu, fost jurat la „Românii au talent”, va putea fi văzut în următorul sezon al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, acolo unde este invitat ca jurat, potrivit Libertatea.

Florin Călinescu o să apară în emisiunea iUmor de la Antena 1

În al 13-lea sezon din emisiunea iUmor, Florin Călinescu va putea fi văzut lângă Delia, Cheloo și Bendeac, fiind invitat la masa juriului în una dintre edițiile noului sezon.

„Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, se arată într-un mesaj postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii.

După despărțirea de Pro TV, Florin Călinescu a fost consultant pentru mai multe posturi, iar o vreme a realizat „Florin Călinescu Show, la Prima TV”.

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, povestea acum câteva luni fostul jurat de la Românii au talent, notează tvmania.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:31 - Unde merg cele 31,5 miliarde euro primite recent de România de la UE
22:28 - Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV ar fi dispus să divorțeze: „Nu vreau să pun presiune pe tine”
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului