Fosta soție a lui Adrian Mutu arată fenomenal la 39 de ani. Cât de frumoasă este Alexandra Dinu (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Alexandra Dinu

Alexandra Dinu pare că nu s-a schimbat aproape deloc până la 39 de ani. Fosta soție a lui Adrian Mutu este la fel de frumoasă ca atunci când s-a căsătorit cu celebrul fotbalist. Chiar dacă la această vârstă tot mai multe actrițe se gândesc să se retragă, aspectul fizic fiind unul dintre motive, nu este și cazul Alexanderi Dinu.

Frumoasa blindă cu ochii de smarald nu se dezice cand vine vorba de frumusețea naturală. Cu un fiu și o carieră de succes, actrița pare că a reușit întotdeauna să își facă timp pentru ea și mai ales pentru micile trucuri la care mai apelează femeile pentru a avea un ten sănătos. La aproape 40 de ani, Alexandra Dinu pare chiar mai frumoasă ca în tinerețe și cu siguranță mai sofisticată. În prezent frumoasa actriță locuiește în Statele Unite, acolo unde își continuă și cariera în fața camerelor de filmat.

Cum arată Alexandra Dinu la 39 de ani

Actrița de film este o prezență discretă în online, dar și în lumea mondenă. După despărțirea de celebrul fotbalist, frumoasa blondă nu a mai apărut atât de des în spațiul public, preferând ca atunci când mergea la un eveniment să discute despre proiectele profesionale și mai puțin despre viața privată.

Totși, pe rețele sociale fosta soție a lui Adi Mutu postează atât fotografii recente, cât și imagini din trecut sau chiar de la debutul ei în televiziune. Așa, fanii și-au putut da seama că Alexandra este aproape neschimbată.

Alexandra Dinu a recunoscut în mai multe rânduri că își dorește să își păstreze viața privată departe de camerele de fotografiat. Este activă pe social media, însă cu măsură iar imaginile pe care le postează nu o înfățișează doar pe ea și cu siguranță nu sunt și cu băitaul pe care îl are din mariajul cu Adi Mutu.

Dieta nu a fost niciodată un truc pentru fosta nevastă a fotbalistului. Blonda a povestit în mai multe rânduri că a avut noroc să aibă un metabolism care a ajutat-o să se mențină cu un minim de efort. „Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm”, povestea fosta soție a lui Adi Mutu, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Okmagazine.ro.

Mariajul și divorțul de Adi Mutu

Alexandra Dinu a fost prima soție a lui Adrian Mutu, dar și cea care i-a dăruit primul copil. Actrița superbă și celebrul fotbalist s-au căsătorit în 2001. Mariajul nu a ținut mai mult de 2 ani, iar în 2003 cuplul și-a spus adio.

La acel moment, Alexandru Dinu realiza emisiunea Pro-Motor de la Pro TV, iar publicul începea să o placă din ce în ce mai mult. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care Adi Mutu și-ar fi dorit separarea. Un alt motiv speculat la acea vreme ar fi fost și o mică discuție, la un eveniment, între actrița blondă și schiorul Alberto Tomba, gest care nu a putut decât să stârnească gelozia fotbalistului, scrie Libertatea.ro.Fiul celor doi este singurul copil al Alexandrei Dinu.