Fulgy, val de amenințări la adresa lui Ioniță de la Clejani. Ce are să îi reproșeze tatălui său: O să plângi toată viața ta

Fulgy, val de amenințări la adresa lui Ioniță de la Clejani. Ce are să îi reproșeze tatălui său: O să plângi toată viața ta

Fulgy este în arest la domiciliu, dar în continuare face gesturi controversate. Recent, în mediul online, a apărut o discuție între tânăr și tatăl său, Ioniță din Clejani, în care se poate remarca cum Fulgy îl amenință pe celebrul cântăreț, care îi răspunde cu răbdare și îi promite că va fi mereu lângă el.

Cel care a făcut publică discuția este chiar Fulgy. Tânărul nu este la prima dispută cu tatăl său, în urmă cu câteva săptămâni fiind arestat preventiv, după ce și-ar fi lovit tatăl cu pumnul, scrie Viva.

Fulgy îl avertizează pe Ioniță: O să plângi toată viața ta

Tânărul în vârstă de 23 de ani a distribuit în mediul online un print-screen, cu un fragment dintr-o discuție pe care a pirtat-o cu tatăl său.

După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, îl avertizează Fulgy pe Ioniță de la Clejani.

Reputatul artist a tratat cu calm afirmațiile fiului său, oferind și un răspuns la mesajele primite din partea tânărului.

Luni vine cineva care se ocupă de Adsens. O să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești. Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur că vom fi, din nou, cea mai puternică familie. Acest episod va trece”, i-a răspund Ioniță fiului său.