Gabriela Prisăcăriu, răsfățată de Dani Oțil. Prezentatorul i-a oferit un cadou de milioane

Gabriela Prisăcăriu, răsfățată de Dani Oțil. Foto: Instagram/ Gabriela Oțil.

Dani Oțil are un motiv de sărbătoare. Soția prezentatorului, Gabriela Prisăcariu, împlinește 29 de ani. Cu acest prilej, vedeta i-a oferit un cadou special.

Încă un cadou pentru soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcăriu a devenit mămică. În acest an, ziua de Gabrielei arată diferit. Asta pentru că o sărbătorește cu cei mai importanți bărbați, fiul și soțul.

Dani Oțil a început matinalul de luni de la Antena 1 cu mai multe cuvinte frumoase și calde dedicate soției sale. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Azi e ziua soției, n-am cum să trec peste asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot să intru în competiție cu ce mi-a făcut soția – un salam de biscuiți. Îi zic salam de biscuiți copilului că așa se face pe zi ce trece. Indiferent de ce i-aș lua nu pot să egalez cadoul ăsta…așa că i-am luat o cremă de picioare. La mulți ani și felicitări și mulțumesc pentru că ne suporți pe toți!”, a afirmat Dani Oțil.

Cum s-a schimbat viața celor doi

Prezentatorul i-a dedicat și o postare pe rețelele de socializare. Acesta a publicat o poză sub care a scris „#Supereroul mei”. Acum două luni, cei doi au devenit părinți. Cuplu radiază de fericire și se bucură de apariția unui nou membru de familie.

„Cel mai fericit moment din viața mea a fost atunci când mi-a fost pus bebelușul la sân și am putut să-l îmbrățișez, să-l miros, să-l pup!’, a mărturisit soția lui Dani Oțil pentru viva.