Antena 1 a luat decizia finală în privinţa prezentatoarei Alessandra Stoicescu, care a dispărut de la „Observator” în ultimele zile

Antena 1 a luat decizia finală în privinţa prezentatoarei Alessandra Stoicescu, care a dispărut de la Observator în ultimele zile
Antena 1 a luat decizia finală în privinţa prezentatoarei Alessandra Stoicescu, care a dispărut de la "Observator" în ultimele zile / Foto: Facebook / Alessandra Stoicescu

Alessadra Stoicesc a fost înlocuită, pentru câteva zile, la Observatorul orei 19:00 de către Marius Pancu. Când celebra prezentatoare a dispărut pentru âteva zile de pe micul ecran, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Antena 1 a luat o decizie radicală în ceea ce o privește.

Se pare că prezentatoarea de la Observatorul orei 19:00 a revenit pe micul ecran și a explicat și motivul pentru care a lipsit de la pupitrul știrilor.

Antena 1, decizie în privința Alessandrei Stoicescu

Alessandra Stoicescu a lipsit câteva zile de la Observatorul orei 19:00, fiind înlocuită cu Marius Pancu. Inițial, nimeni nu a știut de unde a venit schimbarea, iar astfel o serie de speculații au circulat pe rețelele sociale.

Vedeta de la Antena 1 a făcut însă lumină și a revenit la pupitrul știrilor. Alessandra Stoicescu a „lipsit motivat” de la TV, pentru a sărbători un eveniment de familie, într-un mediu de basm.

De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator

Vedea a recunoscut că s-a bucurat de o vacanță de vis, alături de familie. Alessandra Stoicescu a plecat în concediu, pentru a sărbătorii ziua de naștere a soțului ei.

Știrista de la Antena 1 a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale și i-a anunțat pe internauți că a revenit pe micul ecran.

„Vă imbratisez, dragii mei. Abia aștept sa ne vedem asta seara la ora 19, la Observator.  Ce fierbere in politică, ce vesti cu banii de pensii.. dar știu ca împreună găsim luminița speranței. Ne vedem curând”, i-a anunțat Alessandra Stoicescu pe fanii de la Antena 1.

Vedeta TV s-a bucurat de o vacanță de vis, în Maldive, alături de soțul și de fetița ei. Cele mai frumoase momente din vacanță au fost imortalizate și distribuite pe Facebook și Instagram, acolo unde s-au bucurat de aprecierea fanilor internauți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu