George Clooney despre fiul său: „Îi spun: „Știi, eu am fost Batman”, iar el spune: „Da, dar nu mai ești””

George Clooney despre fiul său: Îi spun: Știi, eu am fost Batman, iar el spune: Da, dar nu mai ești
Soții Clooney au dezvăluit, de asemenea, că își învață copiii italiana și franceza, lucru care s-ar putea întoarce împotriva lor la un moment dat.

George Clooney și Amal Clooney au declarat că nu au avut niciodată o ceartă în cei aproape 10 ani de relație. Da, ați citit bine!

Deși supereroul preferat al fiului lui Clooney este Batman – acesta nu este impresionat de faptul că tatăl său a jucat acest rol

Într-un interviu comun și rar acordat emisiunii CBS – Mornings, soții Clooney au fost întrebați despre secretul unei căsnicii de succes.

„Începe cu dragostea, ăsta este un fel de secret”, a împărtășit miercuri George, în vârstă de 61 de ani. El și Amal tocmai și-au sărbătorit cea de-a 8-a aniversare a căsătoriei. „A fost pur și simplu ușor. Cel mai ușor lucru din viața noastră, de departe. Nu ne-am certat niciodată”.

George și Amal au doi copii, pe gemenii Alexander și Ella, născuți în 2017. Ei au glumit spunând că deși supereroul preferat al lui Alexander este Batman – acesta nu este impresionat de faptul că tatăl său obișnuia să poarte acel costum.

„Îi spun: „Știi, eu am fost Batman”, iar el spune: „Da, dar nu mai ești””, a râs George, adăugând: „Dacă ar ști câtă dreptate are”.

Soții Clooney au dezvăluit, de asemenea, că își învață copiii italiana și franceza, lucru care s-ar putea întoarce împotriva lor la un moment dat.

„Am făcut o greșeală îngrozitoare”, a glumit Clooney, explicând că niciunul dintre părinți nu vorbește italiana. „I-am înarmat cu o limbă străină cu care ne pot lua peste picior. Și niciunul n-am avea măcar habar”.

Urmăriți B1TV.ro și pe