Gerard Pique a uitat de Shakira! Le-a prezentat-o deja celor dragi pe noua iubită, Clara Chia Marti

Gerard Pique a uitat de Shakira! Le-a prezentat-o deja celor dragi pe noua iubită, Clara Chia Marti
Foto: Instagram

Săptămâna trecută, presa spaniolă a identificat-o pe femeia care a luat locul Shakirei în inima lui Pique. Despre Clara Chia Marti (23 de ani) s-a scris că este studentă la Relații Publice și că în prezent lucrează la Kosmos, compania lui Pique. Acum, jurnaliștii străini au reușit să afle și câteva detalii din viața personală a femeii care și-a păstrat identitatea ascunsă aproximativ două luni.

După ce a divorțat de Shakira din cauza infidelității lui, Pique a decis să ducă relația cu Clara, noua iubită, la nivelul următor. Așadar, fotbalistul le-a prezentat-o copiilor săi pe iubita sa. Aceștia au fost văzuți interacționând la Balloon World Cup.

Relația dintre Pique și Clara a avansat

Conform La Razon, relația lui Marti cu Pique nu este una pasageră, iar cei doi au intenții serioase. În acest sens, fundașul le-a prezentat-o deja părinților pe noua sa iubită.

„Le-a prezentat-o ​​deja părinților, problema este că părinții lui locuiesc… Shakira locuiește într-o casă, acolo este piscina și apoi este casa părinților lui Piqué. Așa că Shakira vrea să facă un zid ca să nu-și vadă socrii și să o acopere pe Clara” , a fost declarația uneia dintre gazdele lui Chisme No Like.

Gerard Piqué a cunoscut-o pe Clara Chia Marti la Kosmos, compania de producție de care aparține fotbalistul și în care tânăra lucrează ca relații publice. Se spune însă că se mai văzuseră, când studenta, care studiază Publicitate și Relații Publice, lucra într-un club de noapte din Barcelona.

Shakira se va muta din Barcelona în Miami

Conform Marca, Shakira nu-și mai vede rostul în Catalunia, mai ales că la Miami deține o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro. Astfel, ea ar urma să se mute în Statele Unite ale Americii în viitorul apropiat.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafața totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe