Gigi Becali, dezlănțuit. Nuțu Cămătaru: „O luase razna, voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu”. Rivalul afaceristului a fost desfigurat

Gigi Becali, dezlănțuit. Nuțu Cămătaru: „O luase razna, voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu. Rivalul afaceristului a fost desfigurat
Nuțu Cămătaru și Gigi Becali au fost prieteni până în 2004, când celebrul interlop a fost condamnat la închisoare, iar patronul Stelei a intrat în politică

Gigi Becali și Nuțu Cămătaru au fost prieteni de pahar, dar și de afaceri. Celebrul mafiot a povestit în biografia scrisă de către Codin Maticiuc, cunoscut și sub porecla „Poponeț”, că la un moment dat, actualul patron de la FCSB a fost gata să intre într-o bătaie de stradă.

Latifundiarul din Pipera i-a cerut chiar interlopului, fost boxer, să-l antreneze, pentru a se confrunta „parte-n parte” cu un individ numit Corsicanu.

„Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani, și cu șmecherie (…)

La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot”, a povestit Nuțu Cămătaru.

Nuțu Cămătaru l-a bătut pe rivalul lui Gigi Becali

Până la urmă, Gigi Becali nu s-a mai bătut cu Corsicanu, dar Nuțu Cămătaru s-a oferit să-l „căpăcească” pe individul agresiv verbal. Zis și făcut.

„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri.

L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile. Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane.

Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a povestit Cămătaru.

Reacția lui Gigi Becali, după episodul povestit de către Nuțu Cămătaru: „Când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam”

Gigi Becali a recunoscut că a fost împrumutat cu bani de către Nuțu Cămătaru, dar nu și că celebrul interlop i-a bătut pe rivalii afaceristului.

„Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost.

Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

Nuțu Cămătaru și Gigi Becali au fost prieteni până în 2004, când celebrul interlop a fost condamnat la închisoare, iar patronul Stelei a intrat în politică.

Ultima oră
23:45 - Șeful marinei germane a demisionat după ce a declarat că Peninsula Crimeea „este dusă” și că „probabil” Vladimir Putin merită respect
23:19 - SUA nu organizează la ora actuală evacuarea cetățenilor americani din Ucraina, spune Washingtonul: „Sunt disponibile zboruri comerciale pentru a sprijini plecările”
22:52 - VIDEO. Imagini simbolice pe Palatul Victoria la 160 de ani de la primul Guvern al României. Nicolae Ciucă: Guvernul trebuie să rămână punct de sprijin pentru cetățeni și pentru celelalte instituții ale statului
22:36 - Kievul acuză Germania că „îl încurajează” pe Vladimir Putin să atace Ucraina. Dmytro Kuleba, nemulțumit de refuzul Berlinului de a livra ajutor militar
22:08 - Edi Iordănescu recunoaște că „sunt șanse foarte mari” să devină noul selecționer la naționalei. Mihai Stoichiță (FRF): În principiu s-au pus la punct toate treburile
21:49 - Titus Corlățean: România a devenit deranjantă pentru Rusia când a aderat la Alianța Nord-Atlantică. Nu mai suntem parteneri NATO, ci suntem NATO și beneficiem de clauzele de securitate colectivă (VIDEO)
21:21 - Prefectul Alexandra Văcaru susține că „va recurge la toate remediile legale în vederea asigurării climatului de securitate” în București
21:06 - Misiune NATO de supraveghere aeriană în Bulgaria, în contextul tensiunilor cu Federația Rusă
20:43 - Stelian Bujduveanu: Greva ilegală de la STB a blocat o capitală, iar a negocia cu sindicatul este ca și cum ai negocia cu teroriștii care iau ostatici. Vom continua reformele din STB cu salariații de bună credință
20:22 - Vasile Bănescu (BOR): În absența valorilor tari, o societate face implozie. Omul de astăzi nu mai are legătură cu omul curajos de altădată care a trecut prin necesitudini crunte ale istoriei (VIDEO)