Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)

Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
Gigi Becali, la Teleorman, septembrie 2021

Activitățile religioase și fotbalul au rămas printre prioritățile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a participat duminica trecută la un eveniment special, în cadrul căruia omul de afaceri a primit o mare surpriză.

Pe data de 26 septembrie, Gigi Becali a luat parte la sfințirea bisericii Mănăstirii Pantocrator, din județul Teleorman. Pe pereții lăcașului de cult a fost pictat Iisus Hristos, mai mulți sfinți, dar și Gigi Becali și familia sa. Omul de afaceri apare îmbrăcat în costum, împreună cu soția și cele trei fete ale sale, lângă Iisus, Sf. Ioan Teologul și Sf. Maria Magdalena.

Gigi Becali a făcut investiții masive la biserica din Teleorman. Din acest motiv a fost pictat pe un perete al edificiului. Mai mult de atât, opera artistică este una dintre cele mai mari din cadrul bisericii.

În biserică, vizitatorii îl pot vedea pe Becali care-i oferă lui Iisus Hristos construcția ctitorită, prin intermediul lui Sf. Ioan Teologul, ocrotitorul noului lăcaș.

Gigi Becali, pictat într-o biserică din Teleorman / Foto: GlasulCetatii.ro

Mare eveniment religios la Teleorman, cu Gigi Becali printre slujbași

Cu prilejul sfințirii Mănăstirii Pantocrator de la Drăgănești – Vlașca a fost adusă și mâna Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, de la Mănăstirea Simonopetra și un fragment din Lemnul Sf. Cruci și dinmoaștele Sfântului Izvorâtul de Mir, din patrimoniul Mitropoliei de Veria, Grecia. Sfintele moaște au fost însoțite și de Mitropolitul Pantelimon de Veria, potrivit basilica.ro.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a afirmat în repetate rânduri faptul că la un moment dat va dori să se retragă la o mănăstire, decizie care a atras deja primele critici, din partea familiei.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său