Gigi Becali, reacție neașteptată după decesul maestrul teatrului românesc, Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată? Toți murim mai devreme sau mai târziu”

Gigi Becali, reacție neașteptată după decesul maestrul teatrului românesc, Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată? Toți murim mai devreme sau mai târziu”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marele actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a încetat din viață joi, după ce starea sa de sănătate se degradase considerabil în ultimele săptămâni. Acesta fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate se agravase, iar ultimele luni le-a petrecut pe patul de spital.

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a reacționat la scurt timp după moartea actorului Alexandru Arșinel.

Ce reacție a avut Gigi Becali după moartea lui Alexandru Arșinel

Întrebat despre această pierdere, Gigi Becali a avut o reacție destul de rece cu privire la moartea lui Alexandru Arșinel.

„Pierdere? Ce pierdere, tată? Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte. Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă…”, a spus Gigi Becali, potrivit Cancan.

Cu toate acestea, afaceristul din Pipera a avut de spus și cuvinte de laudă la adresa actorului, pe care l-a cunoscut personal.

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace!”, a mărturisit Gigi Becali.

Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel

Maestrul teatrului românesc a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, după ce medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Actorul se confrunta cu grave probleme cardiace, cele care reprezintă chiar cauza morții. Acestora li s-a alăturat o pneumonie, care i-a agravat și mai rău starea de sănătate, punându-l în imposibilitatea de a mai respira.

Alexandru Arșinel a decedat pe 29 septembrie, iar oamenii din familia sa au confirmat vestea tristă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:07 - Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”