Cum a vrut Giovanni Becali să-l bată pe Corneliu Vadim Tudor

Cum a vrut Giovanni Becali să-l bată pe Corneliu Vadim Tudor

Giovanni Becali și Corneliu Vadim Tudor au fost implicați de-a lungul timpului în diverse episoade controversate. Multe, pline de umor, dar și violente. În urmă cu câțiva ani, cei doi colerici s-au întâlnit într-un platou de televiziune și au fost la un pas să se bată. Povestea a fost abia acum dezvăluită, de PlaySport.

Ioan „Giovanni” Becali este cunoscut în România pentru discursul de „mafiot”, pentru transferurile bănoase bifate în străinătate, dar și pentru scandalurile pe care le-a avut. A fost implicat în episoade violente cu politicieni, oameni din fotbal și jurnaliști. La un moment dat, Giovanni Becali l-a înfruntat pe unul dintre cei mai vocali politicieni ai României, Corneliu Vadim Tudor.

Giovanni Becali și Vadim Tudor, la un pas de bătaie într-un platou de televiziune

Scena s-a petrecut în platoul unei televiziuni de știri, în timpul pauzei de publicitate. Tensiunile au izbucnit de la Gigi Becali, vărul lui Giovanni. La acea vreme, investitorul actualei FCSB era în război cu Partidul România Mare (PRM).

În timpul unui calup publicitar, Giovanni și Vadim s-au dezlănțuit. Au început să se jignească, în timp ce martorii oculari priveau consternați. Au fost aproape să sară la bătaie, dar liderul PRM a pus punct scandalului printr-o replică ce l-a „îmbânzit” pe impresarul de fotbaliști.

„Bă băiatule, pe tine te-aș duce la școala de reeducare, mă! Dacă intri tu pe mâna mea, cel mai șmecher român fac din tine”, a declarat Vadim Tudor, potrivit sursei citate.

Giovanni Becali a izbucnit în râs și astfel, conflictul s-a stins.

Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)