Încă o concurentă a părăsit platoul emisiunii „Bravo, ai stil”

Mădălina Pamfile a părăsit emisiunea "Bravo, ai stil". Foto: Facebook/Mădălina Pamfile.

„Bravo, ai stil” este una dintre cele mai scandaloase emisiuni din România. Concurentele sunt extrem de critice și emotive. Femeile explodează și nu mai pot să facă fața emoțiilor.

Mădălin Pamfile, supărată foc pe concurentele showului

Mădălina Pamfile s-a certat cu Nicoleta Dragne. Cele două concurente au opinii diferite referitor la eliminarea Ioanei Filimon. În urma discuțiilor aprinse, Pamfile a decis să părăsească platoul de filmare. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Ioana Filimon a dezvăluit câteva detalii despre viața personală a Mădălinei Pamfile. Concurenta s-a supărat și a considerat că Ioana nu trebuia să aducă în discuție viața privată.

„Tu ești cea care ai deschis subiectul despre tatăl fetițelor mele. Ai înțeles? Nu te privește pe tine tatăl copiilor mei. Ia spune-mi cine e și spune-le și celor de acasă. Uită-te ce e pe online, încetează. Toată lumea a luat-o că stau cu un milionar că e moș. Hai să nu vorbim despre familie și asumă-ți că ai zis lucrurile acestea. E vorba că s-a indus și la mine s-a indus acum ceva timp. Este chestia asta de situația financiară și că îmi dă bani să mă votez singură. Tu puteai să zici că mă votez fără să zici despre familia mea. Te-ai băgat într-o discuție… Te rog să nu mai vorbești despre familia mea”, a spus Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile versus Ioana Filimon

La rândul său, Ioana Filimon a susținut că ea nu s-a legat de familia nimănui și nu este preocupată de viața vedetei.

„Pe mine nu mă interesează viața ta. Era o discuție, nu am jignit pe nimeni. Încetează. Tu ai băgat o chestie și cei de acasă cred lucrul acesta. Am spus, ce, iubitul Mădălinei nu e milionar?! Nu am făcut-o să o jignesc. Am zis eu asta că îți plătește locul în emisiune?! (…) Vreau să se înțeleagă că nu m-am legat de familia nimănui”, a fost răspunsul Ioanei Filimon.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană