Afecțiunile de care suferea Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole

Afecțiunile de care suferea Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole

Ion Manole, tatăl cântăreței Mdădălina Manole a încetat din viață în cursul serii de miercuri, 9 septembrie. Bărbatul fusese testat pozitiv pentru COVID-19 și internat la Spitalul din Ploiești. Starea de sănătate a acestuia s-a agravat și nu a putut fi transferat la ATI, pentru că nu mai erau locuri libere. S-a pus problema unui transfer la Târgu – Mureș, în secția de terapie intensivă însă familia ar fi refuzat. Pe lângă infecția cu noul coronavirus, tatăl Mădălinei Manole sufere și de o serie de alte afecțiuni.

După ce a fost internat pentru infecția cu SARS-CoV-2, starea de sănătate a lui Ion Manole s-a degradat rapid, iar medicii nu ar mai fi putut face nimic după ce bărbatul a intrat în comă, scrie Impact.ro.

Ion Manole suferea și de alte afecțiuni ce i-au degradat starea de sănătate

Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, se confruntase, pe lângă infecția cu noul coronavirus cu o serie de alte afecțiuni ce îi puneau sănătatea în pericol. Un infarct și un atac cerebral sunt două dintre problemele de sănătate pe care le avusese în trecut tatăl Mădălinei Manole, scrie Impact.ro.

Din cauza acestora, potrivit sursei citate, nici tratamentul cu plasma de la pacienții vindecați de CVID-19 nu ar fi fost eficient pentru bărbat.

„Are la activ un atac cerebral, un infarct și multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin. Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el. Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei, pentru Impact.ro.

Potrivit Adevărul, în cursul zilei de miercuri tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio – respirator. A fost resuscitat, însă inima lui a cedat iar. Astfel că, în jurul orei 18.30 a fost declarat decesul.

Anunțul a fost făcut de către Marian Manole, fratele artistei, pe contul personal de socializare. „„Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum eşti împreună cu fata şi soţia ta!“, a scris el pe pagina de Facebook.

La rândul său, Marian Manole a fost internat în spital pentru COVID-19, timp de 12 zile. Așa cum a povestit chiar el, s-a confruntat cu o formă mai ușoară a bolii. Bărbatul a susținut însă că tatăl său nu a prezentat semne că ar fi suferit o infecție cu noul coronavirus. „Când am ieşit (n.r. din spital), nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicaţie. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină sa îl vadă. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv”, a explicat el, potrivit sursei citate mai sus.

Mădălina Manole, moarte fulgerătoare

Decesul Mădălinei Manole a îndoilat întreaga țară în 2010. La data de 14 iulie, 2010, artista a fost găsită moartă în locuința sa, iar după cercetări, cei de la medicină legală au stabilit că Mădălina s-a sinucis, după ce a înghițit un pesticid foarte toxic.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)