Irina Tănase l-a uitat pe Liviu Dragnea. Cine este multimilionarul cu care a fost surprinsă

Irina Tănase l-a uitat pe Liviu Dragnea. Cine este multimilionarul cu care a fost surprinsă
Irina Tănase l-a uitat pe Liviu Dragnea. Cine este multimilionarul cu care a fost surprinsă. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase are un nou iubit după separarea definitivă de Liviu Dragnea. La începutul acestui an, Irina Tănase mărturisea că fostul președinte PSD, s-a despărțit brusc de ea printr-un simplu mesaj pe telefon.

Acum, blondina iubește pe altcineva și nu se mai ferește de ochii curioșilor. Recent, Irina Tănase s-a afișat în public cu noul ei partener. Cei doi au fost fotografiați în mijlocul zilei, într-un restaurant din zona de Nord a Capitalei.

Irina Tănase are un nou iubit. Blondina l-a uitat pe Liviu Dragnea

Irina Tănase pare că a trecut destul de repede peste despărțirea de fostul său iubit, liderul PSD Liviu Dragnea. La mai bine de cinci luni de la despărțire, aceasta şi-a găsit alinare în braţele unui alt bărbat, la fel de potent financiar. Blondina a fost surprinsă recent în compania unui alt bărbat.

Irina Tănase, în vârstă de 30 de ani, a fost surprinsă alătături de Roger El Akoury, un libanez extrem de bogat, cu 23 de ani mai în vârstă. Multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani a avut în trecut o relație cu cântăreața Anna Lesko.

Cei doi s-au afișat împreună în public cu câteva zile în urmă, atunci când au luat prânzul într-un restaurant de lux din Capitală. Alături de ei, la masă au fost invitați, pentru puțin timp, și doi parteneri ai afaceristului, semn că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a făcut deja cunoștință cu cercul de prieteni ai lui Akoury.

Roger El Akoury deține afaceri de milioane de euro

Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, drept dovadă și porecla cu care s-a ales de-a lungul timpului.

Bărbatul, care în prezent este cel mai important acționar al grupului „A&D Pharma”, a deținut în trecut lanțul farmaceutic „Sensiblu”.

Conform Ziarului Fiananciar, în urmă cu 5 ani libanezul a decis să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr.Max” și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro.

La momentul actual, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Urmăriți B1TV.ro și pe