Jada Pinkett Smith scrie o carte despre căsnicia complicată cu Will Smith șiprietenia cu Tupac

Jada Pinkett Smith scrie o carte despre căsnicia complicată cu Will Smith șiprietenia cu Tupac
Jada Pinkett Smith / Foto: Hepta.ro

Jada Pinkett Smith este pregătită să pună pe hârtie povestea  și amănuntele „căsătoriei sale complicate cu Will Smith”.

Viața Jadei Pinkett Smith – „o călătorie în rollercoaster

Actrița în vârstă de 51 de ani și gazda Red Table Talk va publica în 2023 un volum de memorii, deocamdată fără titlu, care va cuprinde „lecțiile învățate în cursul unei călătorii dificile, dar captivante”, potrivit Associated Press.

Un sinopsis al Dey Street prezintă viața lui Pinkett Smith ca fiind „o călătorie în rollercoaster de la adâncurile depresiei sinucigașe la înălțimile redescoperirii personale și la celebrarea puterii feminine autentice”, a relatat joi publicația.

Printre alte subiecte care vor fi incluse în carte se numără educația lui Pinkett Smith din Baltimore, prietenia ei cu rapperul Tupac Shakur, perioada de cunoaștere cu Smith și experiența de mamă a trei copii.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscar 2022

Deși este cunoscută mai ales ca vedetă a unor filme importante precum seria Matrix și Girls Trip, Pinkett Smith a fost în centrul unei furtuni mediatice alături de soțul ei la începutul acestui an, după ce Smith l-a pălmuit pe comediantul și prezentatorul Chris Rock în timpul ediției 2022 a premiilor Oscar.

Proiectele actorului Will Smith sunt anulate după palma aplicată lui Chris Rock la gala Oscar. Foto: Chris Rock, Will Smith, Premiile Oscar 2022

Palma a fost dată după ce Rock a făcut o glumă despre părul lui Pinkett Smith, care a vorbit public despre diagnosticul ei de alopecie.

Câștigătorul premiului Oscar pentru rolul din King Richard și-a cerut ulterior scuze pentru incident, deși ulterior i s-a interzis să participe la evenimentele sancționate de Academie (inclusiv la Oscaruri) pentru următorul deceniu.

„Acum, în legătură cu noaptea Oscarurilor, speranța mea cea mai profundă este ca acești doi bărbați inteligenți și capabili să aibă ocazia de a se vindeca, de a vorbi despre asta și de a se împăca. Avem nevoie de amândoi și, de fapt, cu toții avem nevoie unii de alții mai mult ca niciodată”, a spus Jada Smith într-un interviu.

Urmăriți B1TV.ro și pe