Jennifer Lopez, bătută grav de mamă: „Ne-am certat rău într-o noapte”

Jennifer Lopez, bătută grav de mamă: Ne-am certat rău într-o noapte
Foto: Facebook/Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes femei din showbizul mondial. Artista a reușit să-și construiască o carieră de succes și se bucură de atenția publicului. Aceasta este apreciată și urmărită de milioane de fani din diferite țări și continente.

Dramele lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a vorbit, recent, despre copilăria pe care a avut-o. Se pare că relația lui JLO cu mama a fost una tensionată.

„A făcut ce a trebuit să facă pentru a supraviețui și a devenit puternică, dar și foarte dură. Te bătea grav. Mama era ceva la modul: ‘Dacă ai de gând să trăiești în casa asta, o să fii educat’. Ne-am certat rău într-o noapte și pur și simplu am plecat”, a dezvăluit JLO.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

JLO, eroina principală a unui documentar marca Netflix

Netflix a lansat, zilele trecute, un documentar despre Jennifer Lopez. „Halftime” oferă o perspectivă intimă asupra vieții din culise a artistei, dezvăluind voința și determinarea care fac din Jennifer Lopez o adevărată legendă.

Filmul servește drept punct de plecare pentru a doua jumătate a vieții lui Lopez, care își prezintă evoluția ca femeie de origine hispanică, mamă și artistă, asumându-și tot ceea ce ține de cariera ei și folosindu-și vocea pentru binele general.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez, scandal de proporții la Super Bowl

Jennifer Lopez a dat de pământ cu organizatorii Super Bowl-ului, în ciuda faptului că reprezentația lor a strâns milioane de vizualizări din întreaga lume, iar fanii le-au ridicat în slăvi pentru spectacolul făcut.

„Trebuie să avem momentele noastre de cântat. Nu va fi un afurisit de spectacol de dans, trebuie să ne cântăm mesajul. Este cea mai proastă idee din lume să pui doi oameni să cânte la Super Bowl. A fost cea mai proastă idee din lume.

Dacă două vedete ar fi trebuit să fie cap de afiș, ar fi trebuit să ne dea 20 de minute. Asta ar fi trebuit să facă, la dracu”, a  remarcat Jennifer Lopez, după ce a aflat că va cânta alături de Shakira, notează click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Urmăriți B1TV.ro și pe