Jennifer Lopez se pregătește de nuntă. Vedeta a decis să spună „Da”

Jennifer Lopez vrea să-și refacă viața personală. Foto: Facebook/ Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez e hotărâtă ca niciodată! Vedeta este pregătită să facă schimbări în viața personală.

Vedeta vrea să se căsătorească

Jennifer Lopez a vorbit, recent, despre viața personală. Actrița nu exclude posibilitatea să se căsătorească din nou. După mai multe dezamăgiri, vedeta încă speră să-și găsească liniștea în brațele unui bărbat demn.

Interpreta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că este o fire romantică și încă mai crede în poveștile cu un final fericit. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus JLO.

Cu cine se iubește Jennifer Lopez

Momentan, Jennifer Lopez se iubește cu Ben Affleck. Cei doi s-au împăcat și trăiesc o poveste de dragoste. Partenerii sunt fericiți și fac ravagii de fiecare dată când apar împreună.

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună”, a recunoscut Ben Affleck, la premiera filmului The Tender Bar.

Actorul a mărturisit că Jennifer îl inspiră și îl motivează mult. Bărbatul se simte fericit și iubit în relația cu diva muzicii pop.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”, a mai adăugat Ben Affleck.

Ben Affleck vine cu un mesaj emoționant

Iubitul lui JLO consideră că actrița reprezintă un model pentru femeile de culoare și cele de origine latină. Potrivit acestuia, Jennifer scrie istoria showbizului mondial.

„Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”, a conchis Ben Affleck.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti