Motivul ruşinos pentru care Alexandra Stan i-a dat papucii lui Dorian Popa

Alexandra Stan și Dorian Popa au un trecut comun. Foto: Facebook/Alexandra Stan.

Alexandra Stan și Dorian Popa sunt unii dintre cei mai cunoscuți interpreți din showbizul românesc. Se pare că cei doi au ceva de ascuns, iar relația vedetelor nu a fost numai profesională.

Alexandra Stan, înșelată și dezamăgită

Alexandra Stan a mărturisit, zilele trecute, pentru Denise Rifai, că s-a iubit cu Dorian Popa. Cei doi au fost împreună și au trăit o poveste de dragoste. 

Potrivit interpretei, Dorian Popa a fost primul iubit care i-a oferit lecții de viață și i-a demonstrat că bărbații pot fi infideli. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a dezvăluit Alexandra Stan, în cadrul showului.

Fanii au fost șocați de aceasta noutate. Alexandra Stan nu prea oferă detalii despre viața personală, dar, vedeta a decis să facă o excepție și a vorbit despre cel care a trădat-o și a înșelat-o. Vedetele s-au cunoscut în adolescență, însă, relația celor doi a eșuat.

Încă o relație eșuată

Alexandra Stan a mai avut o relație amoroasă cu Emanuel Necatu. Cei doi s-au căsătorit în secret și nu prea au afișat sentimentele calde în public. Însă, viața de familie s-a terminat, iar cei doi au divorțat. Aceasta informație a fost confirmată de Alexandra Stan în rețelele de socializare.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, scria, acum ceva timp, Emanuel Necatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe