Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său, de Ziua Ziaristului Român

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său, de Ziua Ziaristului Român

Cunoscutul jurnalist Florin Condurățeanu a decedat astăzi, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani. Din păcate, experimentatul om de televiziune a suferit un stop cardio-respirator, într-o zi în care chiar filmase o emisiune.

Florin Condurățeanu, cunoscut, printre altele, pentru replica „Vă pup pe suflet!”, a fost în tinerețe jurnalist sportiv, iar după anii ‘2000 s-a concentrat pe anchete, politică, monden, dar și emisiuni despre sănătate.

Decesul lui Florin Condurățeanu, intempestiv

Cel poreclit „Doctorul de suflete”, considerat un mare patriot de fanii săi, a pus umărul inclusiv la ascensiunea fenomenului „OTV”, al lui Dan Diaconescu și a Partidului PP-DD, din care a mai făcut parte și jurnalistul B1 TV Tudor Barbu.

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a declarat luni seara, pentru RTV, că Florin Condurățeanu a decedat în brațele fiului său, Răzvan.

Ultima oră
00:09 - Ofertă din televiziune pentru Mihaela Tatu. Vedeta ar putea reveni pe micile ecrane
23:55 - Nicușor Dan: Competiția de sporturi electronice de pe Arena Națională aduce Bucureștiului prestigiu și vizbilitate. Organizatorii vor plăti statului român 16% din premiile totale de 40 milioane de dolari
23:42 - Guvernul declanșează procedura de desemnare a celor trei candidați pentru funcția de judecător la CEDO
23:16 - Vești proaste pentru Klaus Iohannis și PNL: USR se gândește la alegeri anticipate (surse)
23:06 - Dacian Cioloș: Foștii noștri parteneri m-au rugat să aștept până joi pentru a vedea dacă partidele lor sunt de acord sau nu să reformăm coaliția. Am decis să aștept până vineri
22:57 - Cine este cu adevărat Anastasia, frumoasa de 19 ani, pe care Smiley a numit-o „Fetița cu chibrituri” la SuperStar (Pro TV)
22:56 - Dacian Cioloș a schițat lista de miniștri pentru un guvern USR. Vlad Voiculescu ar putea reveni la Sănătate (surse)
22:35 - Dacian Cioloș, pus la zid de PNL: „Trebuia să aibă răspunsul la următoarea întrebare…”. Afirmațiile președintelui USR care l-au deranjat pe Florin Cîțu (VIDEO)
22:23 - Mai multe persoane au fost ucise în Norvegia, într-un atac cu săgeți trase cu arcul. Suspectul a fost reținut de poliție (VIDEO)
22:10 - Ciprian Ciucu, despre situația termoficării din Militari: Cel care are cheia la această situație este exclusiv Nicușor Dan. Furnizorul nu a primit banii de la Termoenergetica (VIDEO)