Kim Kardashia și Kanye West s-au întors din vacanța care trebuia să le salveze căsnicia. Cei doi locuiesc separat

Kim Kardashia și Kanye West s-au întors din vacanța care trebuia să le salveze căsnicia. Cei doi locuiesc separat
sursa Foto: Instagram

Kim Kardashia și Kanye West s-au întors din excursia în familie din Republica Dominicană. Cu toate acestea, cei doi soți locuiesc separat. Kim s-a întors cu cei patru copii în Los Angeles, iar rapperul a ales să rămână în Wyoming. Vacanța respectivă era menită să le salveze căsnicia după ce ideea divorțului devenise din ce în ce mai posibilă.

Kim Kardashia și Kanye West locuiesc separat

Kanye West a ales să locuiască separat de soția sa și copiii lor de când s-au întors din vacanța în familie, iar Kim Kardashian este fericită că s-a întors în Los Angeles.

„E greu să călătorească atât de mult cu copiii. Kim pare încă să se concentreze pe a-și repara căsnicia”, spun sursele, potrivit Elle.ro.

„Nu prea vorbește despre planurile ei de viitor”, continuă sursa. „Dar deocamdată pare mulțumită cu decizia lui Kanye de a locui în Wyoming. El merge mai departe cu campania prezidențială. Nimeni nu îi poate schimba această decizie”.

Ba chiar și Kanie West a publicat miercuri pe contul său de Twitter un filmuleț cu el și soția sa Kim Kardashian, adăugând „Reușim prin credință” în descriere.

Kim Kardashian ajunsese să se gândească serios la varianta divorțului, însă nu suporta să știe că va ajunge să fie o mamă singură.

„Kim e distrusă. Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine. Tinde spre divorț, dar cine știe dacă va semna până la urmă actele”, declara o sursă.

Kim Kardashian, supărată din cauza afirmațiilor lui Kanye West

Întregul scandal a început după ce Kanye West, în cadrul primului său miting din campania prezidențială, a dezvăluit că atunci când soția sa a descoperit că este însărcinată cu primul lor copil, North, cei doi au luat în considerare avortul.

„Kim, familia și prietenii lui Kanye sunt îngrijorați pentru el”, a declarat o sursă pentru ET. „Kanye nu se află în locul potrivit și nu ascultă pe nimeni care încearcă să vorbească cu el pentru a-l face să caute ajutor. Kim este supărată pe declamațiile lui Kanye de ieri, în mod special pentru că a vorbit despre posibilitatea de a face un avort și de a nu o naște pe North. Ea știe că asta este ceva ce North va vedea atunci când va mai crește, lucru care este sfâșietor”.

După acele afirmații, rapper-ul a început să facă mai multe dezvăluiri legate de viața persoanlă pe rețelele sociale, lucru care a dezamăgit-o pe Kim Kardashian. Cu toate acestea, familia și soția l-au înțeles pe Kanye West pentru că acesta suferă de tulburare bipolară, însă și-ar dori ca el să accepte ajutor medical pentru a putea depăși starea în care se află.