Kim Kardashian, dispusă să îi mai acorde o șansă lui Kanye West. „Nu e sigură că mariajul poate fi salvat, dar e dispusă să încerce măcar pentru copii”

Kim Kardashian, dispusă să îi mai acorde o șansă lui Kanye West. „Nu e sigură că mariajul poate fi salvat, dar e dispusă să încerce măcar pentru copii”
sursa Foto: Instagram

Kim Kardashian începuse să se gândească serios la un eventual divorț, chiar dacă era devastată la gândul că va trebui să își crească singură ce patru copii pe care îi are cu rapperul. Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru publicația People că aceasta este dispusă să încerce să își salveze căsnicia. Ba mai mult, cei doi soți ar fi redevenit apropiați după ce Kim Kardashian s-a întors la Los Angeles.

Kim Kardashian este dispusă să îi mai acorde o șansă lui Kanye West

Kim Kardashian este dispusă să îi mai dea o șansă lui Kanye West, asta după ce începuse să ia în considerare varianta divorțului, după întâlnirea cu soțul ei din Wyoming. O sursă a declarat pentru publicația People, citată de Elle, că soția lui Kanye West este dispusă să încerce să repare relația.

„După ce a venit din Cody, ea și Kanye West au început să vorbească mai mult. Crede că l-a atins cumva discuția de atunci”, spune sursa. „Înainte de asta, Kim era pregătită să termine cu tot. Dar Kanye pare să îi fi ascultat îngrijorările. I-a făcut câteva promisiuni. Kim încă mai vede divorțul ca pe o ultimă variantă. Încă n-au ajuns acolo”.

Tot în acest context, Kanye West i-a propus lui Kim Kardashian să meargă într-o vacanță cu familia, iar soția sa ar fi fost de acord. Cu toate acestea, Kim și-ar dori ca rapper-ul să accepte ajutor pentru că este îngrijorată pentru sănătatea lui mintală.

„Kanye i-a propus să meargă într-o excursie cu familia, iar Kim a fost de acord. Ea ar face orice să își salveze relația”, mai adaugă sursa. „E totuși destul de complicat. Kim ar vrea ca el să primească ajutorul de care are nevoie, dar el încă nu își dorește asta. Pur și simplu încearcă să le ia pe rând. Nu e sigură că mariajul poate fi salvat, dar e dispusă să încerce măcar pentru copii”.

Kim Kardashian, supărată din cauza afirmațiilor lui Kanye West

Întregul scandal a început după ce Kanye West, în cadrul primului său miting din campania prezidențială, a dezvăluit că atunci când soția sa a descoperit că este însărcinată cu primul lor copil, North, cei doi au luat în considerare avortul.

„Kim, familia și prietenii lui Kanye sunt îngrijorați pentru el”, a declarat o sursă pentru ET. „Kanye nu se află în locul potrivit și nu ascultă pe nimeni care încearcă să vorbească cu el pentru a-l face să caute ajutor. Kim este supărată pe declamațiile lui Kanye de ieri, în mod special pentru că a vorbit despre posibilitatea de a face un avort și de a nu o naște pe North. Ea știe că asta este ceva ce North va vedea atunci când va mai crește, lucru care este sfâșietor”.

După acele afirmații, rapper-ul a început să facă mai multe dezvăluiri legate de viața persoanlă pe rețelele sociale, lucru care a dezamăgit-o pe Kim Kardashian. Cu toate acestea, familia și soția l-au înțeles pe Kanye West pentru că acesta suferă de tulburare bipolară, însă și-ar dori ca el să accepte ajutor medical pentru a putea depăși starea în care se află.

Ultima oră
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”