Kira Kagi, îndrăgostită prima oară. Ce apreciază fiica lui Gică Hagi cel mai mult la un bărbat

Kira Kagi, îndrăgostită prima oară. Ce apreciază fiica lui Gică Hagi cel mai mult la un bărbat
Foto: Facebook / Kira Hagi

Kira Hagi este tot mai căutată de producătorii de filme datorită prestațiilor pe care le-a avut în ultimele producții în care a participat. Fiica lui Gică Hagi a fost remarcată și de bărbații din jurul ei pentru talentul și frumusețea sa.

Fiica lui Gică Hagi a intrat în vizorul producătorilor de filme

Kira Hagi a devenit din ce în ce mai cunoscută în ultima perioadă datorită rolurilor pe care le-a interpretat. Fiica lui Gică Hagi a intrat în vizorul producătorilor de filme, iar viitorul tinerei în vârstă de 26 de ani pare să fie unul prosper.

Ea a mărturisit când s-a îndrăgostit pentru prima dată. Actrița nu are un iubit în momentul de față, dar și-a adus aminte de perioada în care a avut prima dragoste.

Tânăra a spus că avea în jur de 12 sau 13 ani când s-a îndrăgostit pentru prima dată. „Era un băiat tot așa, foarte timid, ca și mine. Doi timizi.

Avea un simț al umorului extraordinar, ceea ce eu apreciez la fiecare om pentru că mi se pare că este un atu să ai simțul umorului, mai ales în dragoste”, a mai adăugat Kira Hagi.

Planurile de viitor ale fiicei lui Gică Hagi

Kira Hagi a povestit că ar vrea să devină scriitoarea, dar nu este sigură că ar vrea să implice momentele sale intime într-un viitor roman. Actrița ar vrea să scrie despre pasiunea pentru teatru și film.

„Nu aș implica oamenii pe care îi cunosc pentru că trebuie să primesc, într-o oarecare măsură, și aprobarea lor. Țin foarte mult la viața mea și mai ales la viața altora.

Nu pot să mint sau să folosesc un pseudonim. Dacă aș scrie un roman despre viața mea, ar fi doar despre mine și ce fac eu”, a mai spus Kira Hagi în timpul podcast-ului lui Marius Tucă.

Ultimul rol pe care tânăra actriță l-a interpretat a fost cel al prințesei Alice Cantacuzino. Fiica fostului fotbalist a spus că filmările pentru pelicula lui Goerge Enescu, „Geniul și Prințesa”, s-au încheiat nu cu foarte mult timp în urmă.

Este un film despre viața și poveștile de dragoste prin care a trecut compozitorul. Kira a mărturisit că s-a simțit onorată să poată juca rolul prințesei Alice Cantacuzino care a fost scriitoare, dramaturg, sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. „Abia aștept premiera!”, le-a transmis Kira Hagi fanilor ei pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:55 - Momente fără precedent pentru Liviu Vârciu. Ce-a pățit prezentatorul TV în vacanța din Maldive: „M-am umflat tot” (FOTO)
12:53 - Răzvan Burleanu, prima reacție după incidentele de la meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948: „Poziția noastră, a FRF, e foarte clară”
12:48 - Kremlinul spune că Boris Johnson minte în legătură cu ameințarea pe care i-ar fi făcut-o Vladimir Putin
12:44 - Obiecte de artă, descoperite la Vama Albiţa într-un autocar care intenţiona să iasă din ţară. Există suspiciunea că fac parte din patrimoniul naţional
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte” Citeşte întreaga ştire: De ce Monica Tatoiu nu vrea să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”
12:18 - Avantajele și dezavantajele meseriei de șofer de tir
12:16 - Care sunt efectele pozitive ale administrării suplimentelor cu quercetină naturală
12:12 - Vești proaste pentru pescari. Taxa pe un an ar putea fi de 6 ori mai mare în Deltă: „Ce e gratis până la urmă nu mai e”