La ce se gândea Mădălina Manole înainte de moarte. Iată ce scrie în biletul de adio: „Nu mă judecați”

La ce se gândea Mădălina Manole înainte de moarte. Iată ce scrie în biletul de adio: Nu mă judecați
Foto: captura video.

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbizul autohton. Mii de români au cântat la unison versurile melodiei „Tu n-ai avut curaj”. Moartea vedetei a zguduit toată țară. Admiratorii și familia interpretei nu au putut să creadă că Mădălina a plecat la ceruri. „Vreau să te uit”, „Te iubesc”, „Suflet gol”, „Și vei pleca” sunt doar câteva piese din repertoriul vedetei.

La ce se gândea Mădălina Manole înainte de moarte

Femeia a cunoscut și fericirea de a deveni mamă, însă, aceasta a avut ghinion în viața personală. Familia artistei  a fost convinsă că Petre Mircea, ex-partenerul și tatăl copilului, este implicat în moartea fiicei lor.

Regretata artistă a lăsat un bilet de adio, prin intermediul căruia și-a exprimat tot ce o apăsa înainte de moarte: „Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilașul nostru, – cei mai buni și sacrificați părinți din lume, – frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Nu le merit, nu știu ce să fac cu ele, cum să am grija de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toți mă iubiți și mi-ați arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața! Așa gândesc eu, așa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoșani, cu mama și tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atât cât poți și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea și sa-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecați, nu vă judecați dragii mei părinți și frate, mergeți înainte de dragul copilului nostru și de dragul lui Mihaiță, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli), și… pentru Mihaiță, Marian, Mihaela”, au fost ultimele cuvinte scrise de Mădălina Manole.

Urmăriți B1TV.ro și pe