Laura Giurcanu a vorbit deschis despre provocările expunerii online: „Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu”

Laura Giurcanu a vorbit deschis despre provocările expunerii online: „Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu”
Foto: Facebook/Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu a mărturisit că a fost victima bullying-ului în perioada în care mai pusese câteva kilograme. Puternică din fire, fosta concurentă de la Survivor nu a pus la suflet comentariile răutăcioase, afirmând că a învățat să-și accepte micile imperfecțiuni.

Activă pe rețelele de socializare, Laura Giurcanu s-a confruntat și cu partea mai puțin plăcută a „vieții online”, unde fiecare este liber să exprime diferite păreri. Cu toate acestea, vedeta a înțeles că există limite și pentru această „expunere virtuală” și acum alege cât să împărtășească cu internauții.

Laura Giurcanu a fost victima bullying-ului

Pentru că își iubește meseria, fosta concurentă de la Survivor este motivată în fiecare zi, în ciuda comentariilor referitoare la aspectul fizic al acesteia. Acesta a subliniat că valoarea sa umană nu este influențată nici de complimente, dar nici de jigniri.

„Îmi iubesc meseria și îmi e greu să-i văd părțile rele. La început, credeam că nu există intimitate și că „trebuie să împărtășești orice, însă cu timpul am înțeles că fiecare își alege propriile reguli și că așa e cel mai sănătos”, a spus acesta, potrivit viva.ro.

„Câți oameni, atâtea păreri. E destul de simplu, eu nu las nici complimentele să-mi seteze valoarea umană, nici jignirile să o degradeze, așa mi se pare cel mai corect. Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu, în special din spatele unui ecran. Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace cu corpul meu, iar ăsta e cel mai important factor”, a adăugat acesta.

„Cu siguranță, hate-ul vine odată cu atenția. Atât timp cât ești expus maselor, vor exista păreri. Prețul succesului este setat doar de cumpărător în acest caz și fiecare își setează bariere și își impune limite când vine vorba despre cum îl afectează părerile din exterior”

Urmăriți B1TV.ro și pe