Leacurile băbești „anti-COVID” ale Corinei Chiriac, combătute de un medic de la Spitalul Fundeni

Leacurile băbești „anti-COVID ale Corinei Chiriac, combătute de un medic de la Spitalul Fundeni

Corina Chiriac crede că a găsit soluțiaanti-COVID-19. Cântăreața în vârstă de 71 de ani a prezentat un leac băbesc fanilor de pe Facebook.

„Dragii mei, pentru că suntem în anotimpul ‘răcelilor’, vreau să vă amintesc un leac fără vârstă pe care-l practic eu și care este un excelent anti-COVID. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncălzim corpul. Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii și ne ‘țin’ mușchii spatelui, trebuie să încălzim capul. Iată cum mă vindec eu și ce ‘secrete’ folosesc. Mulțumesc pentru atenție și vă doresc sănătate!’, a transmis Corina Chiriac.

Foto: Corina Chiriac (Facebook)

Leacul băbesc al Corinei Chiriac, contestat de un specialist

Dr. Mihail Pautov, de la Spitalul Fundeni, dezaprobă leacul Corinei Chiriac.

„Este nesănătos să inhalezi abur fierbinte mai mult de 5 minute/sesiune. Camera nu trebuie încălzită, indiferent dacă ești sau nu răcit. Temperatura ideală în camera în care dormi este de 19-21 de grade Celsius. ‘Virusul Corona’ nu va muri la aburi fierbinți. Mai arapid ne vom arde mucoasele respiratorii. Este OK să ieși în frig să lași corpul să se adapteze, atâta timp cât ești bine îmbrăcat”, a declarat medicul Pautov în social media.

Urmăriți B1TV.ro și pe