Legenda de la TVR revine. Celebra prezentatoare a anunțat că se întoarce pe micul ecran

Legenda de la TVR revine. Celebra prezentatoare a anunțat că se întoarce pe micul ecran
FOTO: TVR

„Zâna Surprizelor” a pregătit o adevărată surpriză pentru fani. Andreea Marin urmează să revină pe micile ecrane chiar „acasă”, așa cum a numit ea însăși Televiziunea Națională.

Celebra prezentatoare va putea fi urmărită din data de 12 octombrie la TVR 2. Andreea Marin ar urma să prezintă o emisiune ce o va aduce față în față cu oamenii și poveștile lor impresionante de viață, potrivit TVR.

Andreea Marin revine pe micul ecran, chiar la TVR

Vedeta a explicat că revenirea în televiziune este ca o întoarcere acasă, având în vedere că va apărea iar, în fața publicului, la postul la care s-a dezvoltat ca om de televiziune:

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou…acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la Informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a declarant Andreea Marin, potrivit sursei citate mai sus.