Leonard Doroftei s-a mutat definitiv din România. Cu ce se ocupă acum, departe de casă: „M-am simțit vândut și trădat”

Leonard Doroftei s-a mutat definitiv din România. Cu ce se ocupă acum, departe de casă: „M-am simțit vândut și trădat

Leonard Doroftei (50 de ani) a plecat din România, după ani de zile în care a avut diverse tensiuni cu autoritățile locale. În cele din urmă, mica sa afacere, barul din Ploiești s-a închis. Să fi rămas în România inclusiv în timpul pandemiei de COVID-19 ar fi fost cea mai proastă decizie pentru fostul mare campion al României.

Unul dintre cei mai respectați sportivi români, care a fost la un pas să se lupte cu Floyd Mayweather, a luat decizia de a se muta în Canada, împreună cu familia sa. „Moșu'” e hotărât să se stabilească definitv în America, după ce a renunțat la afacere și și-a vândut casa.

Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada

Leonard Doroftei și-a găsit loc de muncă în Canada. Fostul campion lucrează ca antrenor de box, la un club care aparține unei rude a lui Gigi Becali, a declarat sportivul.

„Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna.

În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.

Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor”, a dezvăluit Doroftei pentru Radio Sport 1.

Fostul mare pugilist a povestit cum a luat decizia de a se muta definitiv în Canada.

„Am avut o ședințăde familie. Eu am fost pentru Ploiești, nevasta pentru București, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper căsunt aici în vacanță. Însăacum nu mai este vorba despre mine sau despre soția mea, ci de viitorul copiilor mei.

Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe?! Dacămi-ai luat afacerea, cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!”, a declaratDoroftei la Antena Stars.

Doroftei a fost nevoit să-și închidă barul după tragedia de la Colectiv, deși era cunoscut de un deceniu faptul că imobilul în care era localul avea bulină roșie.

„M-au sufocat cu taxe, cu plăți, pur și simplu. Nu mi-au dat șansa nici măcar să-mi revin, după tot ceea ce s-a întâmplat”, a mai declarat Doroftei.

Ultima oră
07:25 - România, medalia de aur la canotaj. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, învingătoare în proba de dublu vâsle feminin la Jocurile Olimpice de la Tokyo
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”