Lili Sandu povesteşte cu lacrimi în ochi despre drama pe care o trăieşte. De ce problemă suferă copilul vedetei? Cât de gravă este starea de sănătate a acestuia?

Foto: Facebook

Frumoasa Lili Sandu a devenit mămică în urmă cu o lună, însă la puţin timp după naşterea micuţului aceasta a primit o veste care a devastat-o.

În primă fază, vedeta născuse un băieţel perfect sănătos luând nota 10 la naştere, însă fericirea ei a durat foarte puţin deoarece medicii i-au dat vestea că micuţul suferea de o formă severă de icter.

„Bilurubina era destul de crescută, în jur 12-14, este un icter mai avansat din cauză faptului că există o incompatibilitate între grupa mea de sânge și cea a lui Silviu, tatăl lui Thomas, au existat niște anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilurubinei. Ideea este că el este stă în permanență la aceste lămpi. Sunt doar două momente ale zilei în care îl pot vedea și în care pot sta cu el și îl pot alăpta. Și asta din a treia zi, pentru că până în a treia zi a stat doar la lampă și n-am putut să-l țin în brațe’, a povestit într-un filmuleț realizat de Lili pe patul de spital.

Minunea care i-a salvat viaţa

Cu toate acestea, vedeta a sperat până în ultima clipă că băieţelul ei o să se facă bine şi nu şi-a pierdut niciodată credinţa.

”La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ și a dat seama (n.r medicul) că o forma mai invazivă de icter se instalase. Au urmat 8 zile de lampa, perfuzii și durere în suflet pentru mine că mama dar la finalul lor, profesionalismul dnei doctor ne facuse Învingători.”, a spus Lili Sandu despre diagnosticul pe care medicii i l-au pus bebelușului lor, potrivit SpyNews.ro

Acum, Lili Sandu împreună cu soţul său se bucură de băieţelul lor perfect sănătos şi fac pregătiri intense pentru botezul celui mic.

Ultima oră
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6