Loredana Groza, implicată în show-ul TV care provoacă frică și durere. Se știu deja concurenții (GALERIE FOTO)

Un nou show TV va începe la Antena 1, în curând. Se numește „Dancing on Ice: Vis în Doi” și va pune într-o ipostază inedită 9 vedete din România: vor deveni concurenți la patinaj artistic, în echipă, alături de un profesionist.

Spectacolul va fi pe modelul „Dansez pentru Tine”, deci și cu scop caritabil. Fiecare dintre concurenți vor lupta pentru împlinirea viselor unor persoane aflate în situații dificile. Din juriul emisiunii vor face parte trei dansatori, Mihai Petre, soția sa Elwira Petre și Andreea Bălan, respectiv Loredana Groza., cu experiență de jurat în mai multe talentshow-uri precum Vocea României și X Factor.

Concurenți vor fi Iulia Albu, Sore, Ruby, Carmen Grebinișan, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Cătălin Cazacu, Jean Gavril și Oase.

Concurenții se plâng de multă durere la „Dancing on Ice: Vis în Doi”

Iulia Albu a mărturisit că acest proiect este o oportunitate de a-și depăși limitele și propriile frici, dar și pentru a lupta pentru o cauză nobilă.

„Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele.

‘Dancing on Ice: Vis în doi’ nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi. Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”, a declarat Albu.

Bucătarul Nicolai Tand descrie noul proiect TV în care este implicat drept „copleșitor”.

„Când vezi câte resurse sunt angrenate, câți oameni sunt implicați, câte eforturi se fac pentru a aduce în fața voastră un spectacol fără cusur… E copleșitor! Copleșitor a fost și momentul în care am călcat pe gheață. Am descoperit mușchi pe care nu știam că îi am și mi-am dat seama că abia la 40 și ceva de ani am înțeles ce înseamnă febra musculară.

Dar îi foarte fain și eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine și de fiecare lucru nou pe care îl învăț”, a mărturisit Tand.

Urmăriți B1TV.ro și pe