Luis Guzman, starul din Wednesday, despre părinții din România

Luis Guzman, starul din Wednesday, despre părinții din România
Sursa foto: Captură ecran YT

Wednesday, serial produs de Netflix, a fost filmat într-o mare majoritate în România, lucru care îi face pe artiștii transpuși  în personajele serialului să se gândească la țara noastră. Luis Guzman, unul dintre starurile serialului, a dat note unor expresii tipice părinților români în relația cu copiii lor.

Cum a reacționat Luis Guzman la expresiile din limba română

„Când copilul strănută, părintele spune, în 9 din 10 cazuri, „Dacă răcești, nici nu mă uit la tine”. În nici un caz! O să dau nota 1. Nu le poți spune asta copiilor. Ai grijă de ei, iubește-i. Pentru că știi ce se va întâmpla? Vor strănuta lângă tine și apoi o să te trezești că vei strănuta și tu!”, este unde dintre reacțiile analizate de Luiz Guzman, interpretul personajului Gomez Addams.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Netflix Romania (@netflixro)

Unii dintre fanii serialului Wednesday s-au amuzat pe baza clipului cu Luis Guzman, iar alții au ținut să atragă atenția că unele dintre expresiile date starului nu au fost traduse bine. Fanii au menționat și faptul că nu au întâlnit până acum unele expresii, conform click.ro.

Iată cum se realizează stilul personajului Wednesday Addams

Datorită faptului că fanii serialului au fost atrași de machiajul și stilul lui Wednesday Addams din celebrul serial, Nirvana Jalalvand, responsabilă pentru transformării actriței Jenna Ortega, a postat un clip video pe Instagram chiar din studiourile Buftea. Ea a menționat că cea mai dificilă parte a realizării styling-ului a fost obținerea lungimii egale a cozilor împletite alea personajului Wednesday.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene