Mădălina Ghenea, fotografiată la brațul lui Al Pacino. Ce pregătește frumoasa româncă (FOTO)

Mădălina Ghenea, fotografiată la brațul lui Al Pacino. Ce pregătește frumoasa româncă (FOTO)

Fotografii senzaționale cu Mădălina Ghenea pe contul oficial de Instagram al filmului „House of Gucci”. Frumoasa româncă apare la braţul celebrului Al Pacino, în contextul în care face partedin distribuţia peliculei, regizată deRidley Scott, despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

Mădăline Gheneao interpretează pe Sophia Loren, în filmul american, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Din distribuţia filmului lui Ridley fac parte şi Lady Gaga și Jared Leto. Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei.

Lady Gaga a publicat o imagine în care apare alături de Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci.

Filmul urmăreşte povestea adevărată a lui Reggiani, care a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit că el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016.

Filmul este bazat pe povestea din cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” publicată de Sara Gay Forden în 2001. Filmul „House Of Gucci” ar urma să fie lansat în Statele Unite pe 24 Noiembrie 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev