Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată. Cum arată în cele mai noi poze postate pe Instagram. GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea întoarce toate privirile chiar și atunci când nu arată prea mult din trupul de zeiță cu care a fost înzestrată. Frumoasa brunetă a cucerit atât România, cât și Italia cu frumusețea ei, iar rețelelesociale se aprind la fiecare fotografie pe care o postează aceasta.

După ce în urmă cu câteva zile a făcut senzație în lenjerie intimă, Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un costum din latex,mulat pe trup. Alături de fotografii, ea a postat și un mesaj pe măsură.

„Descoperi că într-o zi ai arma în mână, dar nu tragi pentru că nu-ți mai pasă de cel care te-a rănit.Niciodată nu am purtat ranchiună, numai că le doresc unor oameni o amnezie bruscă, imediată și totală a trecerii mele în viața lor. Nu-mi pasă dacă au remușcări, regrete sau pocăință. Unii oameni nu ar trebui să aibă dreptul să aibă amintiri cu mine”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul fotografiilor.

Postareaau fost apreciată de aproape 40,000 de oameni în mai puțin de 16 ore.

Mădălina Ghenea are o fetiță care îi moștenește frumusețea

Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea, în vârstă de patru ania moștenit frumusețea mamei ei. Fetițaa fost surprinsă de paparazzi împreună cu celebra ei mamăîn Portofino.

Madalina Ghenea cu fiica Charlotte, la plajă

Charlotte este fata pe care Mădălina Ghenea o are cu afaceristul Matei Stratan, însă relația cu acesta nu a durat însă foarte mult, cei doi fiind surprinși de nenumărate ori în scandaluri publice. Mădălina și Matei s-au despărțit după ce acesta ar fi înșelat-o pe frumoasa româncă cu o pianistă cunoscută.

Madalina Ghenea se joacă cu fiica Charlotte, la plajă