Marina Voica, transportată de urgență la spital. Cântăreața are probleme cardiace

Marina Voica, transportată de urgență la spital. Cântăreața are probleme cardiace

Mariana Voica a ajuns de urgență la spital, sâmbătă. Cântăreața în vârstă de 85 de ani a fost transportată cu o ambulanța la Spitalul Municipal Câmpina, potrivit antena3.ro.

În luna mai a acestui an, ea a suferit  o operația la inimă, la o clinică privată din Braşov. Artista prezenta leziuni severe la două dintre valvele inimii, condiție medicală ce-i punea viața în pericol.

Chiar dacă a intervenția a fost dificilă, Marina Voica s-a recuperat rapid. Ca semn de mulțumire, chiar a cântat live și i-a transmis un mesaj emoționant chirurgului care i-a salvat viaţa.

Nu se știe dacă problemele ei actuale de sănătate sunt legate de problemele cardiace.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)