Marius Șumudică, implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat, de fapt

Marius Șumudică, implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat, de fapt
Marius Șumudică / Foto: Hepta.ro, Abaca Press, AA/ABACA

Marius Șumudică trăiește cu emoții la CFR. După calificarea „la mustață” în fața celor de la Borac, în turul 2 UEFA Champions League, antrenorul ardelenilor a avut parte de un eveniment nefericit în traficul din Cluj-Napoca. Este vorba despre un accident auto, în urma căruia nimeni nu a fost rănit.

Joi, 15 iulie, „Șumi” a acroșat un autobuz în apropiere de Primăria Cluj-Napoca. Tehnicianul de la CFR se afla pe banda autobuzului, unde nu avea permis să circule. Accidentul s-a petrecut în momentul în care Marius Șumudică a vrut să acorde prioritate unui pieton.

În momentul accidentului, Șumudică ar fi coborât din mașina personală, i-ar fi spus calm ceva șoferului, după care ar fi urcat în mașină, ar mai fi mers pe contrasens puțin și s-ar fi întors pe dublă continuă, informează Gazeta de Cluj.

Explicația lui Marius Șumudică, după calificarea dificilă în turul 2 UEFA Champions League

În meciul tur, CFR s-a impus cu scorul de 3-1, iar în retur, primele 90 de minute s-au încheiat cu scorul de 2-0 pentru Borak. CFR a ratat ocazii după ocazii în partida retur, a lovit de două ori bara, dar partida și calificarea ardelenilor a fost decisă în prelungiri, prin golul lui Alexandru Chipciu.

Fostul antrenor de la Astra, Kayseri și Gaziantep, care a fost foarte aproape de a bate palma cu Gigi Becali, a declarat că încă mai are mult de lucru la campioana României, pentru a închega echipa.

„Eu va trebui să muncesc și să formez această familie, pentru că am făcut peste nouă transferuri și nu este ușor să lucrezi cu nouă jucători noi și să implementezi ideile de joc. Dar iată că am ajuns acolo și am avut ocazii”, a explicat Șumudică.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend