Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. „Mă orientez după medici, câștigători de Nobel, nu după cei care scriu miau ca pisica”

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. Mă orientez după medici, câștigători de Nobel, nu după cei care scriu miau ca pisica
sursa Foto: Instagram / Mihai Bendeac

Actorul Mihai Bendeacs-a vaccinat,miercuri, cu serul anti-COVID-19 AstraZeneca,în ciuda controverselor legate de reacțiile adverse ale acestui produs. potrivit Antena 3.

„A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu”, a spusMihai Bendeac, miercuri, la Antena 3.

”Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a spus actorul Mihai Bendeac.

El a mai spus: ”Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, în cazul în care acest virus ar fi atacat – să spunem – cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?!”.

Câți români și-au anulat programarea la vaccinare după efectele adverse ale serului AstraZeneca

Medicul Valeriu Gheorghiță a precizat marți, în cadrul conferinței de presă, faptul că sute de mii de români și-au anulat programarea cu serulAstraZeneca, după informațiile care au apărut în spațiul public cu privire la efectele adverse.

„Mai ales din perioada lunii martie, când au început aceste semnale tromboembolice, pânăla acest moment, au fost peste 207.000 de anulări înplatformă, iar dintre persoanele programate, care au confirmat programarea, avem circa 99.000 de persoane care nu s-au prezentat, care și-au anulat programarea, ceea ce reprezintă 28% dintre cei care confirmaserăprogramarea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu